Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Hurray For The Riff Raff (USA)

31 okt
2017
tir
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tir, 16/05/17 16:20
Slut tir, 31/10/17 21:00

Information

Information

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    225,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Potente folk-fortællinger fra New Orleans gader
Publikum til Hurray for the Riff Raffs koncert på Roskilde Festival i 2016 kom med på en solrig roadtrip i de amerikanske sydstater. Tirsdag den 31. oktober spiller de deres smukke sange om hverdagens og nationens problematikker i Lille VEGA.
Den amerikanske trio fra Louisiana udgav i starten af det nye år det 40 minutter lange konceptalbum The Navigator. Albummet handler om et gadebarn ved navn Navita, baseret på den karismatiske frontkvinde Alynda Segarras liv. Igennem de 40 minutter følger man på tætteste hold Navitas møde med emner som undertrykkelse, feminisme og kulturelle kløfter.
Albummet er en åbenlys protest mod den kulturelle elite og valget af den nuværende amerikanske præsident. Sangene er hudløs ærlige og bliver bakket op af en blød americana-sound, der bringer varme til de knivskarpe tekster.
Segarra har rødder i Puerto Rico og tilbragte sine ungdomsår i punk-miljøet i New Yorks Lower East Side, inden hun rejste på tværs af USA på godstoge. Hun besluttede sig for at bosætte sig i New Orleans og her brugte hun flere år på at studere form og rytmik inden for den amerikanske folkemusik. I 2008 var hun klar til udgive Hurray for the Riff Raffs debutalbum It Dont Mean I Dont Love You. Inden Segarra startede den succesfulde trio, var hun en del af det nu hedengangne band Dead Man Street Orchestra.

Det er blevet til i alt otte udgivelser med Hurray for the Riff Raff, og med The Navigator tager trioen endnu gang lytteren med ind i et smukt musikalsk univers, hvor Segarras smukke vibrato vokal bakkes op af perkussion, personlige historier og støvede elguitarer.
Den amerikanske avis The Wall Street Journal skrev om Segarras særegne vokal:"She has a subtle, expressive voice that she wraps around songs that draw on the sounds and styles of the American South, and her lyrics often takes unconventional tack on traditional subjects."

Kørestole

Kørestole sælges som almindelig plads.

Ledsagere til handicappede skal ligesom den handicappede købe billet til koncerten eller arrangementet i VEGA. Sørg derfor altid for at købe din ledsager en billet, når du skal til koncert i VEGA. Køb den gerne samtidig med, du køber din egen billet, så du er sikker på, at koncerten ikke i mellemtiden bliver udsolgt.

Læs mere på www.vega.dk

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu