Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Horsens State Prison Motorcycle Festival 2017 Partout

Fussingsvej 8 8700 Horsens

Salgsperiode:
Start fre, 02/12/16 11:53
Slut tor, 25/05/17 23:00

Information

Information

Information
Fra Kristi himmelfartsdag torsdag d. 25. maj 2017 og 3 dage frem
handler det om vind i håret, grej, god livemusik, og at møde nye og gamle venner!

Horsens State Prison Motorcycle Festival afholdes for 3. gang hvor du blandt andet kan opleve MC-udstillere, livemusik, masser af shows, konkurrencer daglige aktiviteter, og nyd øl, drinks og lækker mad i både udstillingsområdet og til Motorcycle Party i vores hyggelige chill out område.

Gå heller ikke glip af Europas mest rå og autentiske tattoo convention, Prison Ink hvor du kan du opleve kropskunst på nærmeste hold eller
oplev Europas største fængselsmuseum og mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden.

Festivalen har nemlig en helt unik indpakning: Horsens Statsfængsel, som danner rammen om rammen om eventet.

Der kan købes
Partoutbillet den 25 Maj - 28 maj 2017 som gælder til MC Festival 2017 alle dage for kr. 400,- + gebyr. Bemærk gælder ikke til Rammstein koncerten.
Partoutbillet den 26 Maj - 28 maj 2017 som gælder til MC Festival 2017 alle dage for kr. 200,- + gebyr.
Enkeltdagsbilletter som gælder til alle arrangementer på MC Festival 2017 området kr. 150,- + gebyr

Prison Camp billetter som gælder til alle dage kr. 150,- + gebyr

Hvis du f.eks kombinerer din endagsbillet med Prison Ink og Fængselsmuseet, kan du få en endags-kombibillet til ialt kr, 265,- + gebyr


Læs mere på www.hspmf.dk eller på https://www.facebook.com/hspmf/

Arrangør
Horsens & Friends A/S, Fussingsvej 8 - FÆNGSLET - Bygning E, 8700, Horsens, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    170,00-420,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Tre store events på samme tid på FÆNGSLET
Tatoveringer, motorcykler og en ny flugttunnel er, hvad Kristi himmelfartsdagene byder på i de rå og autentiske fængselsrammer, når Prison Ink tattoo convention, Horsens State Prison Motorcycle Festival og Fængselsmuseet byder velkommen til tre unikke events fra d. 25-27. maj.
Tre dage med tre helt særlige muligheder for at opleve FÆNGSLETs områder folde sig ud på forskellig vis med aktiviteter for alle. Kristi himmelfartsferien kan blive til en oplevelse udover det sædvanlige bag og uden om fængselsmurene på Fussingsvej. Det hele skydes i gang med et brag på Kristi himmelfartsdag, hvor Rammstein får varmet grundigt op til de tre events med deres spektakulære show på koncertpladsen ved Fængslet.
Tattoomesse med tatovører fra 20 lande
Det sker, når den internationale tattoo convention Prison Ink afholdes for tredje år i streg. 200 af verdens bedste tatovører samles og vil i tre dage få FÆNGSLET til at summe af lyden fra tatoveringsmaskiner. Det sker, når portene åbnes d. 25. maj kl. 11. til en weekend med fokus på kropskunst af højeste klasse. Til Prison Ink kan man som besøgende opleve tatoveringer blive lavet på helt tæt hold og få et indblik i en verden, man måske ikke kender, og man kan også få lavet sin drømmetatovering af nogle af de dygtigste i verden. Prison Ink kan i sin tredje årlige udgave kalde sig en brancherespekteret, international tattoomesse. Der kommer nemlig tatovører fra 20 forskellige lande, ligesom der også vil komme en stor opvisning med skate- og BMX-atleter samt nogle af de bedste graffitimalere, der vil male rundt omkring i fængselsgårdene i alle dagene. Som gæst kan man slappe af i fængselsgården og nyde øl, drinks og god mad samtidig med, man ser fantastisk kropskunst og street art blive udført foran øjnene på en.
Kombiner med MC-folkefest
Men FÆNGSLET vil også være indhyllet i den svulstige lyd fra mere end 500 motorcykler, når Horsens State Prison Motorcycle Festival afholdes på FÆNGSLET i samme tidsrum som Prison Ink. Ligesom tatoveringsfestivalen er motorcykelfestivalen en oplevelse for alle. Man behøver hverken have tatoveringer eller eje en motorcykel for at kunne få en oplevelse udover det sædvanlige og få stillet sin nysgerrighed.
For tredje gang slår FÆNGSLET portene op til en MC-folkefest, hvor det i tre dage handler om vind i håret, grej, god livemusik og at møde nye og gamle venner, der også kører på de tohjulede maskiner. Til motorcykelfestivalen kan man opleve MC-udstillere, masser af shows, konkurrencer og nyde øl, drinks og lækker mad i både udstillingsområdet og i det hyggelige chill out område. Den store MC-parade igennem Horsens, hvor landets flotteste motorcykler luftes, er en tilbagevendende tradition med start fra FÆNGSLET.
Gå i flugtkongens fodspor
Alle dagene kan kombineres med en tur gennem FÆNGSLETs prisvindende museum, der midt i maj åbner for en helt ny attraktion.
Som noget helt nyt kan man gå i flugtkongen Carl August Lorentzens fodspor i Fængselsmuseet, når rekonstruktionen af hans 18 meter lange flugttunnel åbner den 20. maj. Tunnelen bliver den nye, spektakulære udgang af Fængselsmuseet. Men inden du kommer så langt, har du mulighed for at gå en spændende rundtur i Europas største fængselsmuseum og få et sjældent indblik i fængselslivet gennem 153 år i Danmark.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu