Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Helmet (USA)

06 feb
2017
man
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 07/10/16 12:00
Slut man, 06/02/17 21:00

Information

Information

Unr. pladser.

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    215,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Den alternative metals godfather Helmet præsenterer ottende album i Lille VEGA
New Yorks Helmet var i 90'erne med til at redefinere rockscenen. Nu er de på vej med deres første album i 6 år, og herefter gæster de København.

Da "Helmet " brød igennem med debuten "Strap It On" i 1990, var anmelderne hurtige til at udnævne dem som "the thinking man's heavy metal band”. Grunge-scenen var begyndt at spire, og deres lyd havde både innovative post-hardcore elementer og fængende hooks.

Helmets take på den hårdtslående genre og deres melodiske hooks fik dem til at skille sig ud fra mængden. Med bistre Page Hamilton i front blander de fortsat hård rock, metal og hardcore på deres første album i seks år, "Dead to the World", der udkommer 28. oktober.

Gruppens bedst kendte album, "Meantime" (1992), solgte over to millioner eksemplarer, og efterfølgeren "Betty" blev en kultfavorit midt i grunge-æraen. Siden var den med på Rolling Stones Top 40-liste over de bedste alternative album fra 1994.

Efter nogle års adskillelse fandt Helmet sammen igen i 2004, og senest har de turneret hele verden for at markere 20 års-jubilæet for "Meantime". Historien fortsætter på bandets kommende album, som er deres ottende i rækken. Selv fortæller Page Hamilton, at albummet indeholder masser af:
"catch phrases, punchlines, guns, bluster, ammo, incivility, impatience, murder. You, me, us, them, life, liberty and the pursuit of property."

I det nye år vender Helmet endelig tilbage til København for at give koncert i VEGA, og der er altså masser af nyt materiale i vente amerikanernes danske fans. Med som support har Helmet 90'er-grunge-duoen, Local H.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10