Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Gospelworkshop

07 maj
2017
søn
14:00
Ingen ledige billetter

Odeons Kvarter 1 5000 Odense C

Salgsperiode:
Start ons, 05/04/17 16:00
Slut søn, 07/05/17 14:00

Information

Information

Arrangør: Odense Kommune

” På gospelworkshoppen kan DU opleve at synge gospel fra de ældste dybeste rødder med kendte og traditionelle spirituals, der planter fødderne godt i jorden til den helt moderne funky og hjerteåbnende gospel, der løfter taget. Det er den erfarne og anerkendte korleder Janne Winds intention med workshoppen at alle på egen krop skal mærke, hvor medrivende og begejstrende det er, at synge gospel sammen i et kæmpe trestemmigt kor. ”Du kan være trænet korsanger, eller helt nybegynder, barn eller voksen - alle kan være med. Gospel gør glad :-) Når vi er mange sammen, skal vi nok få det til at swinge. Glem alt om noder, alder og korefaring - kom bare og syng med og få en helt særlig oplevelse, hvor jeg garanterer at krop, sjæl og stemme synger i vilden sky, og det sikkert bliver svært at sove bagefter…".”

Unr. pladser

Der er ingen kørestolspladser

Læs mere

Arrangør
Odense Kommune, Nørregade 36, 5100, Odense C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

”Medrivende gospelfest”

”Odense fejrer ODEON” afsluttes med en forrygende gospelworkshop ledet af Janne Wind 7. maj kl. 14 – kom og bliv glad i låget – alle kan deltage, og der er fri entré. Gospel handler om udtryk, indlevelse, energi, glæde, smerte, det er en af de mest livsbekræftende former for musik der findes – og alle kan være med!

På gospelworkshoppen kan DU opleve at synge gospel fra de ældste dybeste rødder med kendte og traditionelle spirituals, der planter fødderne godt i jorden til den helt moderne funky og hjerteåbnende gospel, der løfter taget. Det er den erfarne og anerkendte korleder Janne Winds intention med workshoppen at alle på egen krop skal mærke, hvor medrivende og begejstrende det er, at synge gospel sammen i et kæmpe trestemmigt kor. ”Du kan være trænet korsanger, eller helt nybegynder, barn eller voksen - alle kan være med. Gospel gør glad - Når vi er mange sammen, skal vi nok få det til at swinge. Glem alt om noder, alder og korefaring - kom bare og syng med og få en helt særlig oplevelse, hvor jeg garanterer at krop, sjæl og stemme synger i vilden sky, og det sikkert bliver svært at sove bagefter…".

Gospelworkshoppen ledes af den erfarne korleder Janne Wind, der er elev af Etta Cameron og uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Janne Wind har i en årrække været korleder for en lang række små og store danske gospelkor, bl.a. det 500 mand store kor der i 2016 optrådte sammen med Odense Symfoniorkester og Marie Carmen Koppel ved et gospelarrangement, hvor begejstringen næsten fik taget i koncertsalen til at løfte sig. Janne Wind får følgeskab at en kompetent kor og et gospelband med bl.a. Lars Bruno Nielsen på klaver, Rune Reffstrup på bas og Emil Gemmer Kromann på trommer.