Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Gabriel Iglesias - FluffyMania World Tour - UDSOLGT

31 maj
2017
ons
20:00
Udsolgt

Odeons Kvarter 1 5000 Odense C

Salgsperiode:
Start fre, 18/11/16 09:00
Slut ons, 31/05/17 20:00

Information

Information

Nummererede siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565

Læs mere på www.jvb.dk

Arrangør
JVB LIVE, Ørbækvej 350, 5220, Odense SØ, Danmark

Maks. antal billetter 50
 • A

  575,00 DKK

 • B

  475,00 DKK

 • Kørestol incl. ledsager

  575,00 DKK

 • C - BEGRÆNSET UDSYN

  255,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Gabriel Iglesias

Den californiske comedy-stjerne Gabriel Iglesias har gennem de sidste 15 år etableret sig som en af USA’s mest succesrige komikere, både i ind- og udland. Han har de seneste 3 år stået i spidsen for Comedy Central-programmet Stand Up Revolution – og den 31. maj 2017 kan du opleve ham live i ODEON!

Gabriel Iglesias er en stjerne helt for sig selv. Han har med stor succes og fyldte sale turneret verdenen rundt fra Singapore over Saudi Arabien – og nu har du mulighed for at opleve ham i Danmark!

Gabriel Iglesias’ popularitet vil tilsyneladende ingen ende tage: vi taler nu om mere end 13 millioner fans på de sociale meder, og Iglesias benytter flittigt Youtube til at dele sine shows og videoer, der nu er set mere end 220 millioner gange.

Læg dertil næsten 2 millioner solgte DVD’er, hvilket var medvirkende til, at Iglesias endte på top 10-listen over de mest indtjenende komikere i 2013. Han har medvirket i både spille- og animationsfilm som f.eks. Magic Mike og Disneys Flyvemaskiner, og på TV har han bl.a. lavet stemmer til Disneys Kejserens Nye Skole, og til samtlige familiemedlemmer i en mexicansk specialepisode af Family Guy. I øvrigt har han været blandt finalisterne i Last Comic Standing-konkurrencen på NBC.
Det er med andre ord en komiker i verdensklasse du kan få glæde af, hvis du lægger vejen forbi ODEON i Odense onsdag den 31. maj 2017 kl. 20.
Biletterne kan allerede forudbestilles fredag den 18. november kl. 09.00 og vi arbejder ud fra først til mølle princippet denne gang, så du må være hurtig på tasterne hvis du skal være en af dem der skal med!

Vigtig information

Bemærk

Vi gør opmærksom på, at der ikke forefindes elevator til 2. balkon.
Er du dårlig gående anbefaler vi, at du tager pladser på gulvet, da der vil være en del trapper på 1. og 2. balkon