Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Fruit Bats (solo) & Vetiver (solo)

23 aug
2017
ons
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start ons, 10/05/17 10:00
Slut ons, 23/08/17 20:00

Information

Information

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.
.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    105,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Tag på en velklingende tidsrejse tilbage til 70´erne

Det amerikanske rockband Fruit Bats blev dannet tilbage 1997 i Chicago af musikeren Eric D. Johnson. Den amerikanske sangskriver har mange jern i ilden. Udover at svinge taktstokken i Fruit Bats har han bl.a. været medlem af bands som The Shins og Califone. Desuden arbejder Johnson jævnligt med det amerikanske folkband Vetiver.

Johnson har en særlig evne til at sammensætte liflige popmelodier, der leger med det klassiske folkede udtryk. Sangene svæver i et blødt lo-fi, atmosfærisk univers og folkrock-perlerne klinger smukt sammen med Johnsons skrøbelige, nærværende vokal i forgrunden.
Johnsons kompositioner trækker tydelige tråde til 70´ernes koryfæer som The Byrds, The Kinks og The Grateful Dead.

Projektet Fruit Bats begyndte for alvor at udvikle sig, da de tidligere medlemmer fra Johnsons forrige band Rowboat kom ombord i 2001. De udgav debutalbummet Echolocation samme år og tog på lange turneer med populære bands som Modest Mouse og The Shins.

Året efter blev bandet signet på det store amerikanske label Sub Pop og har efterfølgende udgivet i alt seks studiealbums, det seneste Absolute Loser fra 2016. Bandet fik deres single ”When U Love Somebody” fra albummet Mouthfuls med i den populære drama-komedie Youth In Revolt fra 2010. Johnson har ved siden af Fruit Bats skrevet musik til en række film bl.a. Max Winklers komedie Ceremony og Our Idiot Brother.

Vetiver
Under navnet Vetiver gemmer sig Andy Cabic, der siden 2003 har udgivet seks studiealbums og turneret verden rundt med bands som Wilco, The Shins, Fleet Foxes og Beach House. Sangskriveren fra San Francisco skriver små, nærværende sange, der bygger på en rig dualitet. Et univers hvor solskinnet blot er en akkord væk fra melankolien.


Kørestole

Kørestole sælges som almindelig plads.

Ledsagere til handicappede skal ligesom den handicappede købe billet til koncerten eller arrangementet i VEGA. Sørg derfor altid for at købe din ledsager en billet, når du skal til koncert i VEGA. Køb den gerne samtidig med, du køber din egen billet, så du er sikker på, at koncerten ikke i mellemtiden bliver udsolgt.

Læs mere på www.vega.dk

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu