Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Fribytterdrømme

21 okt
2017
lør
21:00

Søndre Badevej 1 4600 Køge

Salgsperiode:
Start ons, 10/05/17 16:00
Slut lør, 21/10/17 21:00

Information

Information

Unr. ståpladser

Dørene åbner kl. 20:00

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu

Arrangør
Tapperiet, Søndre Badevej 1, 4600, Køge, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    100,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Fribytterdrømme har netop udgivet det sprudlende nye album ‘Superego’, og drager derfor til efteråret på deres hidtil største turné. I forbindelse med turnéen kommer Fribytterdrømme denne lørdag aften forbi Tapperiet for at give koncert.
Forventningsfulde fans kan for alvor glæde sig til at opleve et af Danmarks mest lovende og talentfuld musiknavne, når den omtalte psychgruppe vækker sangene fra deres anmelderroste andet udspil til live på scenen!

Med udgivelsen af ‘Superego’ er Fribytterdrømme landet på den danske rockscene med et sonisk drøn. Den garagesmadrede førstesingle ‘Verden Ender For Dine Fødder’ har blandt andet været i særdeles aktiv rotation på P6 Beat, mens albummet modtog rosende ord fra den samlede danske musikpresse, og endeligt strøg direkte ind på en tredjeplads på den danske vinylhitliste. Gruppen spillede efterfølgende velbesøgte shows i Aarhus, Odense og Svendborg inden de afsluttede deres turné med koncert på Loppen i København, der måneder forinden havde fået revet samtlige billetter væk.

Det nye album udkom den 7. April 2017 på Suspekts pladeselskab Tabu Records. Fribytterdrømme havde mødt Suspekt i deres studie i Vanløse, hvor de to grupper hver især arbejdede på deres nye album, og det var her den ikoniske hiphop trio så et stort talent og potentiale i psychgruppen fra Svendborg. Rune Rask blev executive producer på de 8 nye numre og forsanger Lau I.V. Pedersen fra Fribytterdrømme var derfor også at finde på det isnende hyldestnummer ‘Lings Sang’ fra Suspekt seneste album ‘100% Jesus’.

Emil ‘Orgi-E’ Simonsen fra Suspekt har siden udtalt om Fribytterdrømme:
»I vores perspektiv er Fribytterdrømme det mest interessante, som er sket pa? den danske musikscene i nyere tid. Eksperimenterende, dansksproget “hippie” rock er selvsagt ikke nogen økonomisk guldgruppe og vi ville faktisk holde igen pa? udgivelsesraten pa? Tabu, for at holde fokus pa? Suspekt. Vi mener dog, at musikken er sa? essentiel for Danmark, at den bør og skal ud. «

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu