Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

For Evigt Rock

25 aug
2017
fre
17:00

Rødovre Parkvej 130 2610 Rødovre

Salgsperiode:
Start man, 05/12/16 10:00
Slut fre, 25/08/17 17:00

Information

Information

Ståpladser

FOR EVIGT ROCK kommer til Rødovre d. 25. August 2017
Døre: 16.00 l Slut: 00.00


FOR EVIGT ROCK leverer et overflødighedshorn fra toppen af dansk rock. Det bliver 8 timer i rockens tegn, hvor vi lægger ud med et surprise rockband, som bevæger sig med raketfart mod toppen af den danske rockscene. Til denne perfekte rockbegivenhed har vi D-A-D som vores headliner.

BILLETTYPER OG PRISER

FOR EVIGT STANDARD BILLETTER
*8 timers koncert
495,- kr. + gebyr

STANDARD METROEXPRESS TILBUD
*8 timers koncert
395,- kr. + gebyr

FOR EVIGT GULD BILLETTER
*8 timers koncert
*Fri øl, vin, sodavand og vand
*Fest foran scenen 1095,-kr. + gebyr

GULD METROEXPRESS TILBUD
*Fri øl, vin, sodavand og vand
*Fest foran scenen 995,-kr. + gebyr

FOR EVIGT V.I.P BILLETTER
*8 timers koncert
*Fri bar i spiritus, øl, vin, sodavand og vand
*Buffét *Podie med lukket V.I.P område
*Fest helt tæt på artisterne
*Egne toiletter 2.395,- + gebyr

DRIKKEKUPON
Denne billet ombyttes til 10 stk. øl kuponer
Øl normalpris 45,- kr.
Vi sælger 10 stk. for 350,-kr. + gebyr

Der er også mulighed for at købe firmapakker. Hvis det har interesse, er I velkommen til at kontakte os her på vores Facebookside, telefon på nr. 31 15 50 50 eller via mail kontakt@forevigt.eu Billetter kan ikke ombyttes til kontanter eller til anden billettype.

LINE UP
D-A-D
Sort Sol
Magtens Korridorer
Go Go Berlin

Ved Line Up kan der forekomme ændringer i tilfælde af sygdom eller andre forhindringer fra kunstnerne. Skulle det ske, hvilket vi på ingen måde håber, vil vi så gøre alt for at finde en fuldgod erstatning. Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line Up.

Arrangør
A1 Event, RØDOVRE PARKVEJ 130,2, 2610, Rødovre, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    425,00-2325,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Yderligere information

INFO

Her finder du informationer, som er nyttige i forbindelse med FOR EVIGT ROCK.

REGLER PÅ PLADSEN
Det er strengt forbudt at blokere nødudgange og passager, skubbe og mase (specielt foran scenerne), crowdsurfe, stagedive, kaste med øl og andre objekter.
Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

MÅ IKKE MEDBRINGES PÅ PLADSEN
MAD OG DRIKKE
Der må ikke medbringes mad og drikke på pladsen. Der vil være et stort udvalg af mad og drikke i pladsens barer og boder.
Hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen, skal der foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen.

STOLE, TELTE M.M.
Opsætning af telte, borde, stole og pavilloner er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager.

GRILL & BRUG AF ÅBEN ILD
Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

PARAPLYER
Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer på pladsen af sikkerhedsmæssige årsager. I tilfælde af regn kan der købes regnbeslag på pladsen.

FOTO & VIDEO
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering ved at kontakte os.

NARKOTIKA
Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

DYR
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på pladsen.

BILLETTER/ARMBÅND
Pladsen er delt op således at gæsterne med både Standard-, og Guldbilletter har adgang op foran scenen. Der er dog meget færre gæster i Guldområdet så derfor er adgang til scenen meget mere tilgængelig.

Standardbilletter giver adgang til pladsen, hvor alle kan færdes.
Hvorimod Guldbilletter giver adgang til Guldområdet samt til pladsen, hvor gæsterne med standardbilletter fester. Guldbilletterne giver også adgang til fri blød bar i barerne i Guldområdet, dog må drikkevarerne ikke tages med ud i Standardområdet.
Der er kun adgang til de forskellige områder for personer med gyldig billet, som er omvekslet til armbånd ved indgangen. Gæsterne med Standardbilletter får ikke noget armbånd.
Du skal vise din koncertbillet ved indgangen, hvor den bliver scannet. Hvis du vælger at forlade For Evigt festpladsen efter din billet er scannet, kan du ikke komme ind igen på den samme billet.
Du kan købe et udgangsarmbånd til 50,- kr. ved udgangen, hvis du gerne vil ind igen (gælder kun standard billetter ,da de ikke får et armbånd ved indgangen. De 50,- kr. er for ekspeditions gebyr).

Billetter kan ikke ombyttes til kontanter eller til anden slags type billet, så husk at købe den korrekte billet fra starten

VAGTER
Du møder vores vagter på eventdagen. Sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, bedes du henvende dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale, som er uddannede til at hjælpe dig i alle tænkelige situationer.

FØRSTEHJÆLP
Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

BØRN
Børn er velkommen, og børn under 12 år har fri entre sammen med en voksen. Vi opfordrer dog til at der ikke er børn og unge på pladsen efter kl. 20.00.

HANDICAP
Har du behov for at have en handicaphjælper med på pladsen, så kan hjælperen få en gratis standard billet ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.
Der vil naturligvis også være handicaptoiletter på pladsen.

KUNSTNERE
Ved Line Up kan der forekomme ændringer, men det håber vi bestemt ikke sker og vi vil så vidt muligt prøve at finde erstatninger i tilfælde af sygdom eller andre forhindringer fra kunstnerne. Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line Up.

DANKORT
Det er muligt at hæve kontanter på pladsen.

EVENTS LOKATION
FOR EVIGT ROCK
D.25. august 2017
Dørene: 16.00 I Slut: 00.00
Rødovre Rådhusplæne
2610 Rødovre

KONTAKT
Mail: Kontakt@forevigt.eu
Tlf.: 31155050
Facebook: https://www.facebook.com/forevigtevents/?fref=nf

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu