Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Dylan LeBlanc (US)

31 aug
2017
tor
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 21/04/17 12:00
Slut tor, 31/08/17 21:00

Information

Information

Dørene åbnes 1 time før koncertstart
Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    135,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Stjernestøbt stemme og autentisk folk-lyd vinder kampen mod misbrug og modløshed

Overvældet af karrieretogets fart endte Dylan LeBlanc, efter at have udgivet to anmelderroste albums og fået tilnavnet som ”den nye Neil Young”, i et hav af sprut og tvivl på sig selv. Udmattet og medtaget af det vilde liv tog 23-årige LeBlanc hjem til Muscle Shoals, Alabama for at skrive et nyt liv til sig selv. Det medførte det tredje album, Cautionary Tales.

Imellem øjeblikke af klarhed og få tilbagefald blev Cautionary Tales skabt, som en kollektion af strålende, tiltrækkende sange. Alle med samme hjemsøgende vokal, som før vækkede opmærksomheden hos navne som Lucinda Williams og Bruce Springsteen, men nu med en ny skærpet kant, finpudset af en tiltagende modenhed hos LeBlanc.

Sangeren vil være den første til selv at indrømme, at han i sin tid ikke var klar til de store scener, som endte med at vælte ham. Men i dag er der ingen tvivl om, at LeBlanc er skabt til at lave musik og spille for sit publikum. Den karismatiske sangskriver fortæller:

”After everything I’ve gone through, I still love putting records out and singing for people, no matter how big og small the crowd. It’s the only thing I want to do and now I get to keep doing it as a more well-rounded person. I guess I’m blessed or whatever the hell you want to call it.”

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu