Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Dillon (DE)

27 apr
2017
tor
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 11/11/16 10:30
Slut tor, 27/04/17 21:00

Information

Information


Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    165,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Dillon udfordrer normerne og spinder unikt genre-væv af folk og minimal electronica.
Med en særegen tilgang til den hårdtpumpede og rå techno skaber Dillon sin egen lyd ved hjælp af luftige komponenter fra singer/songwriter genren. Senest hun gæstede Danmark var på årets Roskilde Festival, hvor hun indtog Gloria scenen. Nu vender hun tilbage i mere intime rammer i Lille VEGA den 27. april.

Den 28-årige sangerinde og pianist Dillon er i dag bosat i Berlin, og den tyske hovedstad har i høj grad haft indvirkning på sangerindens musikalske udtryk. Som kunstner og musiker udfordrer hun gang på gang sig selv og skubber til publikums opfattelse af genrer.

Atmosfærisk genre-spind
På samme måde som Modeselektor og andre artister indenfor genren har Dillon også spundet en mere traditionel singer/songwriter-struktur ind i den famøse berliner-techno. Sangerinden sammenfletter naturligt en broget blanding af folk-elementer, interimistisk lo-fi og krængende minimal techno.

Musikken føles nærmest som et atmosfærisk slumre-tæppe vævet af genrer, der langsomt udfoldes for lytteren. Der åbenbares konstant nye lag, men ingen af dem får lov at tage styringen, mens Dillons æteriske vokal leverer dyster lyrik med en sårbarhed, der ligger sig som en fin hinde over de potente techno-kompositioner.

Signet på ikonisk techno-label
I 2011 udgav Dillon debuten This Silence Kills på pladeselskabet Bpitch Control, der i sig selv er en institution på den berlinske techno scene. Selskabet, der er grundlagt af den legendariske dj Ellen Alien, stod også bag Dillons andet album, The Unknown fra 2014.

Efter et længere samarbejde med et kvindekor, genskabte sangerinden i juli 2015 sit seneste album i en live version under Foreign Affairs-festivalen i Berlin. Denne optræden resulterede ikke kun i et livealbum, men også i en koncertfilm. Begge udgivelser bærer titlen Live at Berliner Festspiele og viser en mere intim og personlig side af Dillons musikalske kunnen. Selv siger sangerinden om samarbejdet med koret: "I felt the need to work with vocals and to create an additional layer that breathes in this space between the electronic music and myself.”

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu