Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Dicte/Claus Hempler

17 nov
2017
fre
20:00

Musikkens Plads 1 9000 Aalborg

Salgsperiode:
Start tor, 06/04/17 10:00
Slut fre, 17/11/17 20:00

Information

Information

Arrangør: Musikkens Hus

Intimsalen - Siddende

Dørene åbnes kl. 19.30

Kørestolspladser er inkl. gratis ledsager og sælges via Musikkens Hus på tlf. 6020 3000.

Læs mere på musikkenshus.dk

Intimsalen

Arrangør
Musikkens Hus Aalborg, Musikkens Plads 1, 9000, Aalborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    245,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangementsinformation

Dicte & Claus Hempler
The dark and stormy sessions

To af Danmarks mest markante sangere slår igen talenterne sammen og vender tilbage til Musikkens Hus for at give koncert. Denne gang – og for første gang – med et fælles album med helt nye sange i flightcasen. Glæd dig til at opleve Dicte og Claus Hempler i Intimsalen til november.

Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som er i international klasse. Sidst de besøgte Musikkens Hus i 2015 begejstrede og bevægede de publikum. Også hos anmelderne har samarbejdet skabt begejstring.

Om makkerparret skriver Berlingske:
”En ulastelig velklædt nydelse”… ”Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert”. Og fortsætter: ”Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt”.

Deres nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra. Og de akkompagneres tilmed af Danmarks vel nok dygtigste guitarist, Mika Vandborg.

Tænk blå-tonet, forfinet elegance og fornem pulsen fra storbyens svedige natklubber kravle ind under huden og helt ind i hjertet! Fusionen af så karismatiske personligheder og kunstnere er nemlig i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen.

Deres nye fællesalbum vil kunne forventes ude 1. oktober 2017.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu