Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Country Night Unplugged

19 maj
2017
fre
21:00

Solbjergvej 3 A 2000 Frederiksberg

Salgsperiode:
Start tor, 30/03/17 02:37
Slut fre, 19/05/17 20:00

Information

Information

En aften der hylder den håndholdte country- og rootsmusik! Vi gentager succesen med sidste års Country Night Unplugged med tre solide acts:

Johnny Walther

Farmen hedder gården slet og ret. Det er her, langt ude i Østersøen på Bornholm, Johnny Walthers sange bliver til. Teksterne er fulde af gode historier fra et liv, der i den grad er blevet levet, og musikken bliver leveret med integritet, vilje og nerve og bevæger sig i genrene Folk,Singersong-writer og Blues. Johnny Walther, der har været på den europæiske musik scene i mange år, har udgivet adskillige albums, EP’er og singler og er nu klar med sin nye plade, “Some day” som er udgivet på det tyske pladeselskab TMP og som indeholder singlen, ”I ain't going back no more”, som bliver spillet flittigt på Danmarks Radio.

Rebekka Thornbech

Rebekka Thornbech skriver melodi-og vokalbaseret pop med rødderne dybt plantet i country, americana og folk, og fokus er på de gode grooves og ørehængende omkvæd.

Rebekka spiller selv akustisk guitar, og ved hendes side står to af hendes søstre, der altid leverer et stærkt kor. Desuden medvirker Jan Kølle, der spiller akk. guitar og dobro og Per Solgaard, der spiller kontrabas. Rebekka Thornbech udgav sidste forår det anmelderroste album ’Wanderlust”.

Urban Oak

Urban Oak er sidste nye skud på det danske musiktræ med rødder i country- og folkmusikken. Bandet henter en del af sin inspiration til deres sange i den traditionelle amerikanske, akustiske, håndholdte countrymusik, som så bliver blandet med deres helt egen tilgang til genren.

Kernen i Urban Oak er de tre stærke sangerinder, Lisa Bentzen, Julie Krogsbøll og Thea Damgaard – alle rutinerede sangerinder fra det københavnske musikmiljø, og ydermere betjener de to sidstnævnte henholdsvis violinen og kontrabassen! De er med trestemminge harmonier hovedfortællerne af de mange historier i bandets sange. De bakkes op af et stærk hold musikere fra den københavnske country- og folkscene. Til sammen leverer Urban Oak lyden af solbeskinnet træ, uforfalskede følelser og både unik og traditionel countryfeel.

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende tre billettyper, der inkluderer koncert og mad:

Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

Vegetartærte: Dagens tærte m. salat.

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18 – 20.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten. Du kan dog altid bestille mad, hvis du kommer i god tid inden koncertstart, vi kan blot ikke garantere, at der så ikke er udsolgt.

Arrangør
Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000, Frederiksberg, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    70,00-195,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu