Help battle the bots

You do not have permission to access this website if you are using an automated program.

Sorry, something went wrong. Try reloading the page.

Your tickets may still be available. Click refresh below and try again.

COPENHELL 2017 - Three-day Tickets

Refshalevej 185 1432 København K

Onsale:
Start Sat, 22/10/16 10:00
End Sun, 25/06/17 04:00

Event information

Event information

22., 23 and 24th of June 2017

GA
Three-day Tickets.
Wheelchair incl. 1 helper sold through via Ticketmaster Danmark Servicecenter at phone: 7015 6565
Tickets if available sold at the door.

Schedule for Copenhell 2017:
THURSDAY d. 22.06.2017 kl. 12.00-02.00
FRIDAY d. 23.06.2017 kl. 12.00-03.00
SATURDAY d. 24.06.1017 kl. 12.00-04.00

Læs mere livenation eller Copenhell

NB: Program and schedule are subject to change.

COPENHELL is a festival and not a concert. Tickets are non-refundable in case of band cancellations. Copenhell maintain the right to change the music programme at any given time.

Promoter details
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Denmark

Ticket limit 10
  • PL1 Partout

    1340.00 DKK

Our prices include the ticket fee and all taxes. Delivery and Payment charge may be added on the Checkout Page.

Nye bands feb. 2017

COPENHELL 2017-PROGRAMMET FULDENDES MED SLAYER, ALTER BRIDGE, BARONESS, THE DILLINGER ESCAPE PLAN OG MANGE FLERE!

COPENHELL 2017 står med tilføjelsen af intet mindre end 18 nye navne nu klar med det vildeste danske festivalprogram nogensinde til alle fans af hård rock og heavy metal!

I alt 41 bomstærke bands vil optræde for Danmarks bedste festivalpublikum på Refshaleøen i København den 22.-24. juni i år. Med COPENHELL 2017-programmet har festivalens musikalske rodnet forgrenet sig endnu længere ud i de hårde genrers fascinerende afkroge og rummer et bredt udvalg af både store klassikere og eksperimenterende nybegyndere. Her kan der opleves alt fra hård, slagkraftig rock til dyster, ond metal til de sorte sjæle på en festivalplads, der bugner af skæv underholdning og fantastisk stemning.

Majestætiske SLAYER træder ind som festivalens sidste store hovednavn og lukker og slukker Helvíti-scenen med en sand dommedagskoncert lørdag aften. De gamle thrash-titaner har spillet ond, aggressiv og brutal metal i mere end 35 år, og 2015-albummet “Repentless” beviste, at de stadig er akkurat lige så vrede, som de altid har været. Det her bliver en af de allerstørste metalkoncerter i Danmark i år!

Rockbandet ALTER BRIDGE har i mere end ti år henrykket verden med deres melodiske hardrock, og de er ikke mindst kendt som et fuldstændigt fænomenalt liveband. Bandets guitarist Mark Tremonti gav den gas, da han besøgte COPENHELL med sit soloprojekt sidste år, og alle fans kan glæde sig til snart igen at høre hans rasende riffs sammen med Myles Kennedys fantastiske stemme.

BARONESS er kendte for deres jernhårde lyd, som flyder rundt i spændingsfeltet mellem sludge-rock og heavy metal. Deres musikalske kompositioner er kun blevet stadigt mere komplekse og melodiske med tiden, men under det hele rumler et voldsomt maskineri, der kun lige akkurat tøjles af forsanger og guitarist John Baizley og resten af bandet. En stor musikalsk oplevelse venter forude!

Bedst, som alle metalfans gik og troede, at THE DILLINGER ESCAPE PLAN havde aflagt Danmark deres sidste besøg i Pumpehuset for nylig, vender de nu tilbage med deres definitivt sidste koncert i landet på COPENHELL 2017! Hver af det populære mathcore-bands intense og vilde live-optrædener føles som deres sidste, så regn med en sand fest af en koncert!

Britiske ARCHITECTS er et af de få bands, der har formået at udskære sig en niche i den fyldte metalcore-genre med deres helt egen lyd og vildskab. Deres musik føles som at blive ramt af en rambuk igen og igen, og Sam Carters rasende vokal skriger sig helt ind i hjernebarken, hvor den bliver hængende og dirrer arrigt i timevis bagefter.

Det tyske metalband POWERWOLF er kendt og elsket for både deres unikke musikalske stil og deres fænomenalt underholdende liveoptrædener, hvor de med hjerteblod og passion skaber fuldstændigt vilde musikfester sammen med publikum. Deres første besøg nogensinde på COPENHELL er et absolut must for alle power metal-fans!

HATESPHERE er et uomgængeligt navn på den danske metalscene, og bandet er berygtet for deres primale trang til at lemlæste publikum med deres nådeløse thrash-metal. Med intet mindre end ni studiealbummer og et væld af hits under bæltet siden starten i 1998 og et utroligt trofast publikum i ryggen kunne de ikke være mere parate til at smide bomben, når de spiller på Helvíti-scenen på COPENHELL 2017.

BLACK STAR RIDERS er det næste skridt i det legendariske rockband Thin Lizzys udvikling. Bandet har modtaget stor ros for deres første to udgivelser, og ikke mindst 2017-albummet “Heavy Fire” har cementeret deres position som en naturkraft på rock’n’roll-scenen.

PSYCHOTIC WALTZ har lige siden starten i slutningen af firserne levet fint op til deres navn med mystisk, drømmeagtig stemningsmusik fyldt med psykedeliske elementer. Tyngde, melodi, råhed og skønhed flyder sammen i bandets musiklandskaber, og de bryder konsekvent alle regler og tramper genreafgrænsninger flade i deres konstant eksperimenterende og poetiske projekt.

Det unge texanske band NOTHING MORE har profileret sig som et moderne rocknavn, man gør klogt i at holde øje med. Forsanger Johnny Hawkins’ kraftfulde vokal, de knasende sprøde guitarriffs og det halsbrækkende tempo skaber sammen med en buldrende basbund og regulære tromme-maskingeværsalver musik af den slags, det er næsten fysisk umuligt at stå stille til.

Polske BATUSHKA blev hurtigt et af de mest brandvarme navne på black metal-scenen efter deres forrygende debut “Litourgiya” i 2016. Deres doom-inspirerede musik er majestætisk, dyster og så tung, at man bliver tvunget fuldstændigt i knæ – og samtidig fyldt med underskønne passager med messende kor, der skaber en skærende kontrast mellem det dæmoniske og det guddommelige.

MEMORIAM består af tidligere Bolt Thrower- og Benediction-medlemmer og er stiftet som hyldest til den afdøde Bolt Thrower-trommeslager Martin “Kiddie” Kearns. Den her koncert er komplet uomgængelig for alle ægte fans af oldschool-dødsmetal!

Der bliver ikke et øje tørt, når populære HULDRE vender tilbage til COPENHELL for at holde en hedensk fest sammen med publikum! Traditionelle instrumenter møder moderne lydelementer i musik, der handler om tågede moser, mørke nordiske skove og naturens trolde.

Det helt nye britiske metalcore-band The Raven Age sparkede med Iron Maiden-bassist Steve Harris’ søn George Harris i fornt karrieren i gang med en vellykket EP sidste år, som viste et potentiale, som de unge musikere forhåbentlig vil leve op til, når de udgiver deres debutalbum senere i år og møder 100% kampklare op på COPENHELL 2017!

GHOST IRIS er bannerførere for tech-metal i Danmark og har som få andre formået opnå stor opmærksomhed via internetstreaming. Særligt bandets andet album, “Blind World”, fik stor ros for dets både legende og fængende tilgang til teknisk metal og modtog topkarakterer i flere større metalmedier.
BAEST spiller hårdtslående dødsmetal med inspiration fra svenske giganter som Entombed og Bloodbath. Bandet er kendt for den solide vindmølleteknik, et ondt og dybt growl og for at være et af Danmarks helt store nye metalhåb!

SLÆGTs musik er tydeligt inspireret af 80’ernes og 90’ernes NWOBHM- og black metal-scener og har et stort fokus på sangskrivningen. Stilen beskrives bedst som “episk blackened heavy metal”, hvor mørket nærmest strømmer ud af musikken og omslutter alle de fordømte tilbedere.

Årets danske TAK ROCK!-navn er SEVEN THORNS, som spiller helt rendyrket klassisk power-metal a la Helloween, Gamma Ray og Stratovarious. Alle genrens dyder holdes i hævd med masser af fængende melodiske omkvæd, hektiske riffs, buldrende trommer, episke keyboard-toner og tydelig inspiration fra klassisk musik.

Billetter til COPENHELL 2017 kan købes her. Ud over festivalbilletten er der mulighed for at tilkøbe forskellige overnatningsmuligheder i medbragt telt, allerede opslået telt eller autocamper/campingvogn. Læs meget mere om festivalen på Copenhell.dk eller i den officielle COPENHELL-app til iOS- og Android-telefoner.
Nye bands nov. 2016

ROB ZOMBIE, EUROPE, OPETH OG MANGE FLERE TIL COPENHELL 2017

Med tilføjelsen af 9 nye navne til næste års festivalplakat kommer COPENHELL igen til at levere den største rock- og metalfest på dansk grund i 2017!

COPENHELL-plakaten bliver i dag udvidet med 9 nye bands, som på hver deres måde styrker festivalens brede forankring i de hårde musikgenrer. COPENHELL 2017 kommer helt ud i krogene med kæmpestor variation i et program, der rummer både udødelige gamle klassikere og helt nye overraskelser.

Multitalentet ROB ZOMBIE er en selvskreven gæst på COPENHELL, når han kommer og forfører publikum med sit vilde horror-show. Den tidligere White Zombie-forsangers musik er sprængfyldt med bloddryppende referencer til klassiske gyser- og splatterfilm, og når man først drages ind i hans groteske historier og billeder, er der ingen vej tilbage! Vi glæder os til at byde en af de mest cool personer i rock’n’roll velkommen tilbage til Danmark!

Det klassiske hardrock-band EUROPE tog hele verden med storm, da de i midten af firserne sendte megahits som “The Final Countdown”, “Carrie” og “Rock the Night” ud i æteren. Bandet blev opløst i 1992, men har lige siden genforeningen i 2003 kun overgået sig selv igen og igen med hver ny udgivelse. COPENHELL-publikummet kan roligt glæde sig til en suveræn fest med et band, der forstår at skrue stemningen helt derop, hvor det stikker fuldstændigt af – og ikke mindst fællessang, som de med garanti vil kunne høre på den anden side af sundet!

OPETHs unikke blanding af blandt andet progressiv rock og dødsmetal rummer elementer fra utallige store inspirationskilder og har i sig selv været et referencepunkt for adskillige andre bands gennem årerne. Her er et band med et så enormt musikalsk overskud, at de ganske enkelt ikke kan lade sig begrænse af blot én genre, og det kommer til fulde til udtryk i deres fantastiske koncerter. En koncert, alle musiknørder vil elske.

Veteranerne fra SAXON ved med 40 år i gamet godt, hvordan man skruer ordentlig heavy metal sammen, og de har leveret varen hver eneste gang, de har besøgt landet – senest på COPENHELL 2012, hvor de spillede med en gejst og passion, som de fleste andre må misunde dem. Det bliver et glædeligt gensyn!

MYRKUR betyder “mørke” på islandsk, og det lige præcis, hvad det fascinerende danske musikprojekt breder ud over publikum, når musikken går i gang: Kulsort, mystisk mørke tilsat skandinavisk melankoli og ensomhed. Refshaleøen vil selv på en varm sommerdag med tusindvis af mennesker føles som en ensom gåtur i en død, tilfrossen skov under denne koncert, som ingen black metal-fans må gå glip af.

RED WARSZAWA valgte for nogle uger siden at offentliggøre sig selv som hovednavn på COPENHELL 2017. Og eftersom galningene aldrig hører efter, når man siger nej til dem, valgte vi bare at droppe besværet og give dem lov til at slutte festivalen af igen lørdag nat. Bandet ved næppe selv, hvad publikum bliver udsat for, så der er ikke andet for end at møde op og se, hvad der sker. Det bliver med garanti komplet kaotisk og vanvittigt!

THE BLACK DAHLIA MURDER har sjældent brug for mere end et par få minutter til at starte et gigantisk moshpit foran scenen. Deres knasende sprøde dødsmetal går lige i knoglerne og sender publikum ud i en ren bersærkergang – så er alle advaret!

MOTIONLESS IN WHITE kombinerer industrial og metalcore med et gotisk præg – og en god portion inspiration fra Marilyn Manson. Publikum kommer ikke til at stå stille til i så meget som ét sekund under denne koncert.

Endelig kan vi byde FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES velkommen til COPENHELL 2017: En overdosis ren, rå punkrock med den tidligere Gallows- og Pure Love-forsanger, som er kendt for at give sig 110% live!

Salg af både festivalbilletter og campingbilletter til COPENHELL 2017 er i fuld gang – find dem på bit.ly/2gKERLM

Husk også at downloade den officielle COPENHELL-app, som kan hentes i Apples App Store eller på Google Play.

Collector Ticket

Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Ticketmaster Danmarks Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.

Collector Ticket er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd. En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.

Ticketmaster Danmarks Collector Ticket mulighed vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx festivaler og store koncerter. Følg med på Ticketmaster.dk og de sociale medier for at se, hvilke arrangementer der har Collector Ticket.

God fornøjelse!

Bemærk: det endelige billede på billetten kan variere fra det billede, der vises på ticketmaster.dk. Din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere.

Kørestols information

HVORDAN ER FORHOLDENE FOR KØRESTOLSBRUGERE PÅ COPENHELL?

Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til COPENHELL, som giver en tillægsbillet til en ledsager. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmaster kundeservice for at bestille en kørestolsbillet. Dette er for at sikre, at vi har den nødvendige plads på kørestolspodier og toiletfaciliteter til kørestolsbrugere. Grundet pladsproblemer på kørestolspodiet ved Helviti-scenen opgraderes der i 2015 med yderligere et kørestolspodie ved denne scene.

Highway to Hell, COPENHELLS primære indgang, er belagt med perlegrussten, og derfor skal kørestolsbrugere ind på pladsen via en anden vej. Når du ankommer til COPENHELL, skal du informere vagterne ved indgangen om, at du skal ind vest om pladsen, så du undgår perlegrusstenene på Highway to Hell.
Alle overflader, hvor kørestolsbrugere bevæger sig rundt på festivalpladsen, er belagt med enten beton eller knust asfalt. COPENHELL har et samarbejde med flere kørestolsbrugere, som testkører pladsen i dagene før festivalen for at sikre, at hældningerne op til podier er korrekte, at toiletterne står de rigtige steder, og at kørestolsbrugere generelt kan komme rundt så let som overhovedet muligt.

Der er afsat et begrænset antal handicapparkeringspladser tættest ved indgangen til festivalpladsen. Handicap-parkeringspladserne markeret med kørestolssymbol må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Betaling for handicapparkering følger takster som for øvrige parkerende.
BEMÆRK: Da der er begrænset plads på kørestolspodierne ved koncerterne, kan vi ikke garantere adgang for alle kørestolsbrugere på dem ved hver koncert. Kom i god tid til koncerterne for at sikre jer plads på podiet, og tag hensyn til hinanden. Det er kun tilladt at medbringe én ledsager pr. kørestol, som skal stå bag kørestolsbrugeren.
Hvis du som kørestolsbruger har behov for at komme med kommentarer til, hvordan vi kan forbedre eller opgradere forholdene på COPENHELL, er du velkommen til at sende os en mail på info@copenhell.dk.

Børn til og med 12 år

Børn til og med 12 år som følges med en voksen med gyldig billet kan komme gratis på Copenhell.

Særlige købsbetingelser

COPENHELL er en festival og ikke en koncert. Billetter kan ikke refunderes i tilfælde af bandaflysninger. Deri fastholder COPENHELL retten til enhver ændring af musikprogrammet.

Search for tickets

Find tickets - Let us suggest the best available seats or choose price and location yourself.

Tickets are not yet on hold

Your credit card will not be charged yet

Refshaleøen

Refshaleøen

Important information

Collector Ticket

Til denne festival er det muligt at købe Collectors Ticket. Læs mere under yderligere information.