Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Comedy Zoo on tour: Lasse Rimmer & Jacob Svendsen

24 mar
2017
fre
20:00

Rødovre Parkvej 130 2610 Rødovre

Salgsperiode:
Start tir, 17/01/17 10:22
Slut fre, 24/03/17 20:10

Information

Information

Forårets Comedy ZOO on Tour bliver skudt i gang, når to landets dygtigste stand-up-komikere, Lasse Rimmer og Jakob Svendsen, gæster Viften 24. marts kl. 20.00.

Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radio. Som komiker brød han stort igennem som den ene fjerdedel af det anarkistiske program Mandrilaftalen, hvor Casper Christensen, Frank Hvam og Lars Hjortshøj udgjorde resten af kvartetten.

Lasse Rimmers store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Han formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem.

Som ægtemand, familiefar og tidligere halvtidsmatematiklærer på Gladsaxe Gymnasium er Jakob Svendsen en atypisk komiker i det københavnske standup-miljø. At han tilmed er aktiv kristen og ikke lægger skjul på det, gør ham ikke mindre usædvanlig. Jakob er i sin stand-up varm, original og altid sjov, samtidig med at han har fuldstændig overraskende og unikke vinkler på klassiske stand-up-emner.

Jakob var i 2016 nomineret som Årets talent i forbindelse med Zulu Comedy Festival, og han er én af sin generations stærkeste og sjoveste stand-up-kort.

HAPPY HOUR I BAREN MELLEM 19.00-19.30

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Arrangør
Viften, Rødovre Parkvej 130, 2610, Rødovre, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    125,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 50