Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Clemens - Den Anden Verden (DK)

06 apr
2018
fre
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tor, 20/04/17 10:00
Slut fre, 06/04/18 21:00

Information

Information


Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    325,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Clemens tager på togt med en kongerække af danske rap-koryfæer
Koncertgængerne, der i foråret bevidnede gladiator-stemingen, sjæleafbrændingen og hjerteblodsudgydelserne under Regnskabets Time jubilæumsturneen, når knap at få armene ned og dulme nerverne, før Clemens & co. igen inviterer til en beskidt omgang i ’den støvede arena’.

Clemens har hevet sit DMA vindende og kunstfonds honorerede album: ’Den Anden Verden’ op fra arkivet i sin underjordiske kunstner-bunker, for at drage på kongetogt i 2018. I april rammer vogntoget de nøje udvalgte venues; Vega og Voxhall.

Denne gang med et endnu stærkere hold, et vaskeægte rim-dreamteam. Den generøse gæstestjerneliste ved disse koncerter er tilnærmelsesvis længere og med flere prominente navne, end mange en-dags festivaler i det ganske danske land kan prale af:

Jokeren – den legendariske baggårdspuma, der har produceret for de største i staterne og taget det bedste med hjem. Den vel nok mest kendte danske rapper, der gennem årtier har forkælet de dansksprogede med lige dele reflekteret intellektuel lyrik og grænsesøgende rock’n’roll livsstil.

Ataf – den første lyriker der turde tale om integration i Danmark. Manden der opfandt såkaldt ’perkerrap’ årtier før det blev et absolut must på alle danske hitlister. Ataf rappede intelligent og indlevende om at ’holde balancen på en mur mellem to kulturer’ mens de andre stadig legede med Duploklodser.

Suspekt – Danmarks absolut største liveband, der med udsolgte koncerter i Forum og Aalborg Hallen må siges at være ’i en helt anden liga’, med en turnéform man ellers kun finder mellem kamptrænede UFC fightere.

I øvrigt gæstes koncerten af undergrundshelte som Kælderposen, Mortito og Paulo. Navne, der altid har stået for kvalitet og kompromisløshed for kritiske kulturkendere.

Ærlig snak: Clemens & co. turde næsten ikke selv tro på, at det kunne lade sig gøre, at samle så indædt et hold under samme tag, (indtil det bliver revet af). Med andre ord hersker der ingen tvivl om, at dette er en unik mulighed for at opleve nogle af de stærkeste kræfter, der har spillet med musklerne de sidste 25 år. En enestående oplevelse, som måske aldrig gentager sig, når først turneen er forbi.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu