Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Christina Dahl Kvartet m.Visuals af DIT DAT &DOT Desing v.Casper Ørbro

10 jul
2017
man
20:00

Serridslevvej 2 2100 København Ø

Salgsperiode:
Start ons, 26/04/17 10:30
Slut man, 10/07/17 18:30

Information

Information

Unr. siddepladser.

Dørene åbnes en time før.

Salget stopper via Ticketmaster Danmark på dagen kl. 18:30.

Læs mere på www.krudttonden.dk

Arrangør
Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100, København Ø, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    180,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Christina Dahl Kvartet m. Visuals af dit dat & dot design v. Casper Øbro

Christina Dahl har sammen med Visual kunstneren Casper Øbro fra dit dat dot design realiseret en drøm om at skabe en auditiv og visuel oplevelse, der er afhængigt af den menneskelige intuition og interaktion I et rum af formidlere og publikum.
I fællesskab ønsker de at gå på opdagelse og skabe et stemningsfyldt univers med fabulerende øjeblikke, der bevæger og overrasker.
Christina skriver: ”Jeg oplever musikken som energier og organiske bevægelser i en sanselig væren og ønsker at intensivere den sanselige oplevelse igennem at tilføje det visuelle univers og skabe en gensidig inspirerende kommunikation imellem lys og musik. Det vil kunne bibringe en dybere dimension og dermed berige det samlede udtryk og det sanselige helheds indtryk. Mine ønsker er at udvikle nye veje og skabe øjeblikke, der er autentisk og har en klar retning I form af stærke fortællinger, der danner grundlag for en fælles organisk formidling. Musikken komponerer jeg ud fra min musikalske intuition, der for mig favner og afspejler livet.”
Casper Øbro har siden midt nullerne arbejdet m. video projektioner til koncerter, danseforestillinger, teater og installationer. Hans tilgang er bla. udviklet i forlængelse af erfaringerne fra hans virke som grafisk designer. Casper bruger ofte scenen og kunstnerne som projektionsflader i hans visuelle performances, hvor han bader scenen i projekteret lys hvor optiske illusioner og visuelle metaforer flyder sammen med resten af rummet. Casper laver videoer, der konstant udvikler og bevæger sig til musikken. Han har en enestående fornemmelse for dimensioner og skaber en smuk dybde i et evigt foranderligt udtryk. En af Caspers primære styrker er hans, eksperimenterende og improviserende tilgang, som samtidig veksler over i mere strukturerende videokompositioner, der som hovedformål har at forstærke oplevelse af at være til stede i musikken, i forestillingen, i rummet, i kroppen, i nuet.
http://ditdatdot.dk/infinito-nero & http://ditdatdot.dk/about
Christina Dahl Kvartet har sammen udviklet et legende og frit sprog, hvor de alle fire har ledende roller som solister. I fællesskab bliver det til et unikt og nærværende udtryk. Musikken, der er komponeret af Christina, rummer et bredt spektrum af musikalske temperamenter. Sproget er frit samtidig med en høj følelse af stærke melodier og et lyrisk fortællende univers. Det er en kvartet med sjæl, dybde og intensitet. Kvartetten har i foråret 2017 udgivet ny musik på Storyville Records. Udgivelsen hedder ”Childish” og hylder den umiddelbare sanselige væren. Kvartetten består af en af vore bedste guitarister, Niclas Knudsen, den internationalt anerkendte bassist, Jesper Lundgaard & den nærværende poetiske trommeslager Espen Laub von Lillienskjold. http://www.christinadahl.dk

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu