Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

CAPTURING PABLO - Steve Murphy & Javier Pena - FÅ BILLETTER

11 maj
2017
tor
20:00
Ingen ledige billetter

Aldersbegrænsning 8+

Nyropsgade 39-41 1602 København V

Salgsperiode:
Start ons, 30/11/16 10:00
Slut tor, 11/05/17 20:00

Information

Information

To af de ledende DEA-agenter – som førte an i jagten på Pablo Escobar og som inspirerede Netflix-serien "Narcos" – kommer til Bremen Teater. Her vil de fortælle hele den rystende historie under overskriften "Capturing Pablo".

Få et unikt indblik i DEA-agenterne Javier Pena og Steve Murphys verden, når de fortæller om Pablo Escobar og Medellín-kartellets succes og fald. Og få mulighed for at stille spørgsmål direkte i den efterfølgende Q&A. Læs mere under "Yderligere Information"

Børn under 13 år anbefales at være ledsaget af en voksen

Dørene åbner 19.00

Se mere på
www.facebook.com/AcomicSoul
www.concerts.dk
www.facebook.com/icoconcerts

Arrangør
ICO ApS, Rosenborggade, 1130, København K, Danmark

Maks. antal billetter 8
  • A

    335,00 DKK

  • B

    335,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Info

Pena og Murphy vil fortælle om Colombias berygtede narkokarteller, og om den rolle de og Drug Enforcement Administration-korpset spillede i kampen om at fange Escobar og gøre en ende på hans gerninger og hans status som "kokainkongen".

De to agenters aktioner var inspirationskilden til den populære Netflix-serie, “Narcos”. Den fortæller historien om Colombias berygtede narkokarteller og Pablo Escobars kamp for at bevare positionen som den mest magtfulde spiller.

Ordstyrer på aftenen vil være Mads Brügger. Brügger er kanalchef på Radio24syv og står desuden bag den prisvindende dokumentarfilm, Ambassadøren (2011), om den politiske korruption i Afrika. I filmen spiller han selv en påtaget rolle som konsul.