Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Brian Wilson presents Pet Sounds - VIP Meet & Greet Package

29 jun
2017
tor

Odeons Kvarter 1 5000 Odense C

Salgsperiode:
Start fre, 17/02/17 10:00
Slut tor, 29/06/17 20:00

Information

Information


VIP Meet & Greet Package pakken indeholder:

- Siddeplads i bedste kategori
- VIP vært på dagen
- Tidlig adgang til Merchandise shopping
- Særlig adgang til lydprøve
- Møde med Brian Wilson
- En signeret 50 års jubilæum plakat med Pet Sounds
- Et signeret nodeark med "God Only Knows"
- VIP souvenir laminat

Nummererede pladser.
Koncerten er for et siddende publikum.

Dørene åbnes til kl. 19:00
Kørestolsbrugere er inkl. ledsager og skal købes via Ticketmaster Danmark på tlf. 70156565
Ledsager skal kunne fremvise gyldigt ledsagerbevis ved indgangen

Læs mere på her

Arrangør
Culture Club, Tværgade 2, 5000, Odense C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    3330,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Regler og betingelser

Meet and greet
All packages are NON-TRANSFERABLE; NO CUSTOMER NAME CHANGES will be permitted under any circumstances. You will receive an email from Warner Music Group approximately one (1) week before the performance date with instructions regarding the Meet & Greet. All programs & times may vary date-to-date and are subject to modification at any time for any reason however the Meet & Greet will take place prior to the advertised time of doors. Laminates are for commemorative purposes only. The laminate does not gain or authorise access into the venue, VIP or any backstage areas. All merchandise to be collected from the venue on the night of the show. If you have questions regarding the package or have not received your instructions in the timeframe indicated, please contact Warner Music Group by emailing vipinfouk@artistarenasupport.com

Arrangements Information

Brian Wilson – geniet fra The Beach Boys
Odeon, Odense, 29/6 2017 kl. 20.00
Billetsalget starter 17/2 2017 kl. 10.00 på Ticketmaster.dk

“Brian Wilson performing Pet Sounds”
Pet Sounds turneen er forlænget – Danmark er heldige at få dette ikoniske værk fremført igen!

”Jeg fik musikerne til at spille det samme igen og igen indtil lyden gav mening. Det var det, jeg arbejdede på hele tiden – jeg arbejdede på at få det perfekt. Hvis lyden ikke gav mening, så vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg har en fornemmelse for lyden, eller en følelse, og jeg lader mine følelser styre mine hænder”
Brian Wilson

Det er det kreative geni Brian Wilson, perfektionisten med de visionære ideer om komposition og arrangement, lederen og grundlæggeren af surf-bandet The Beach Boys, der kommer til Odense på et sjældent besøg.
Bag sig har legenden Brian Wilson en storslået musik-karriere, der startede i Californien i starten af 60´erne med The Beach Boys og en lang, lang stribe perfekte, sol-beskinnede pop-hits som ”California Girls”, ”Fun, Fun, Fun”, ”Help Me Rhonda”, ”Surfer Girl” og ”I Get Around”.
Men selv de perfekte sange og de perfekte falset-harmonier i The Beach Boys var ikke nok for Brian Wilson. Han skrev og producerede over flere år et antal banebrydende album, hvor det første og stadig mest imponerende og helstøbte er ”Pet Sounds” fra 1966, der stadig anses for at være et af de bedste albums nogensinde. ”Pet Sounds” havde mange store hits (”God Only Knows”, ”Sloop John B”, ”Wouldn´t It be Nice” bl.a.), men det mest imponerende var og er den sammenhængende lyd og helhed, der er over pladen. Det er over 40 år siden, men Pet Sounds står stadig som en milepæl i rockens og poppens historie. The Beatles var dybt inspireret af Brian Wilson, og uden Pet Sounds havde de aldrig fået ideen til den sammenhængende plade, der blev til Sergeant Pepper´s Lonely Heart´s Club Band, der udkom i 1967.
Det er mange år siden, 60´erne er langt væk, men ikonet Brian Wilson optræder stadig for et trofast og meget bredt publikum, og det er en unik chance at se ham og høre de mange udødelige, perfekte sange, som han har skrevet og som han optræder med sammen med et band og sangere, der kan genskabe den perfekte lyd, som Brian Wilson hørte og arbejdede frem. Med i bandet er blandt andet Al Jardine fra det oprindelige Beach Boys og Blondie Chaplin, der både har sunget og spillet i The Beach Boys og i Rolling Stones. Brian Wilson præsenterer ved koncerten i Odeon både Greatest Hits og albummet Pet Sounds, der spilles i sin helhed.
Brian spillede sidste år Pet Sounds i Værket i Randers – billetterne blev revet væk i løbet af kort tid, og den udsolgte koncert blev rost af både publikum og af enige anmeldere.

Brian Wilson i Odenses helt nye kulturhus, Odeon – det bliver en enestående oplevelse.