Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Brian Mørk Show med Brian Lykke og Carsten Bang

17 maj
2017
ons
20:00

Theaterpladsen 10 7800 Skive

Salgsperiode:
Start tir, 04/04/17 10:00
Slut ons, 17/05/17 20:00

Information

Information

Comedy ZOO On Tour præsenterer Brian Mørk Show - live og 130% sjovt!

Brian Mørk står bag successen “Brian Mørk Show”, der i en årrække blev sendt på TV2 Zulu og nu er blevet opdateret til at kunne høres som podcast på både lytbar.dk og ITunes, hvor det bl.a. får fem stjerner af lytterne. Brian Mørk tog sidste år på tour med en live oplevelse af det populære koncept og det blev så stor en succes, at han i maj måned tager rundt i landet med endnu en håndfuld skarpe komikere.

Live-udgaven af Brian Mørk Show er meget, som vi kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige karakterer.

Henover månedens shows kan man opleve komiker Brian Lykke, der gennem de senere år har skabt et væld af sjove karakterer i blandt andet Live fra Bremen på TV2 og DR2s Krysters Kartel, Thomas Hartmann der de sidste måneder har haft stor succes med 3. omgang af Men’s Room,
Carsten Bang der i 2017 også kan opleves i sit nye one man show ALTER EGO, Lasse Rimmer som i 2016 høstede masser af anmelderroser for sit one man show Kæpheste samt Anders Fjelsted der for tiden hitter med podcastet Fjelles fodboldfjol på lytbar.dk og Itunes.

Desuden medvirker hver aften en lokal notabilitet, det være sig en sportspersonlighed, politiker eller noget helt tredje, der som medvært skal være med til at holde styr på galskaben.

Brian Mørk er en af landets mest elskede og respekterede komikere og showets gennemgående figur. Udover Brian Mørk Show er han kendt for det intelligente, meget morsomme og anmelderroste one man show MØRK fra 2010 samt det enormt populære show “Rimmer og Mørk redder verden” sammen med Lasse Rimmer.

Med tilbageblik på sidste års tour, kan vi roligt love, at publikum får en fantastisk sjov aften, der igen i år er delt op i et stand-up-sæt, der typisk er 100 % sjovt, og selve podcastdelen, der sådan ca. er 130 % sjov og ganske enkelt slagter! Publikum får hver aften en helt igennem unik comedy-oplevelse, så det er bare med at være der, for det sker ikke igen.

Unum. siddepladser
Læs mere på www.skivetheater.dk

Arrangør
Skive Theater, Theaterpladsen 10, 7800, Skive, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    145,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu