Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Bo Evers

30 sep
2017
lør
20:00

Bag Haverne 1 4600 Køge

Salgsperiode:
Start tir, 09/05/17 10:00
Slut lør, 30/09/17 20:00

Information

Information

Bo Evers spiller på Bygningen lørdag d. 30. Oktober

Bo Evers udgav ny dobbelt EP “STIV & BLØD” i slutningen af 2016. Efter det anmelderroste debutalbum “Modspil - Forhold og Baghold” (2013), og landeplage-singlerne “FRED” (2014) og “BARRY WHITE” (2015), finder Bo Evers tilbage til sine musikalske rødder på ny albumudgivelse. Albummet “STIV & BLØD” består af to EP’er, som tilsammen maler et øjebliksbillede af Bo Evers kærlige, kringlede og poetiske person. Hvor “STIV” (som er lavet i samarbejde med producer Birk Storm) rummer sange om natteliv, fest og frustrationer, viser “BLØD” de mere eftertænksomme og kærlige sider af kunstneren frem. Med et flittigt jonglerende sprog synger københavnerflaben Bo Evers sit syn på byen, natten, livet med kærligheden, samfundets absurditeter og hverdagens formaliteter ud til folket. Udgivelsen kommer efter at Bo Evers, i samarbejde med Rasmus Nøhr, har spillet den omrejsende festival Danmark Dejligst, 3 måneder henover sommeren 2016. Og som kulmination på PDH efterårstouren i oktober-november 2016. Efter 4 nationale tourneer er Bo og orkestret Gypsy Vendetta, blevet lidt af en publikums-darling, med en bred fangruppe. Førstesinglen er sangen Gang i butikken, der kommer fra STIV-EP’en. Den bliver udgivet sammen med en musikvideo som produceres af filmselskabet Zentropa.

www.bygningen.dk

Arrangør
Musikforeningen Bygningen, Bag Haverne 1, 4600, Køge, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    180,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu