Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Blasterjaxx & MORTEN

06 maj
2017
lør
21:00

Odeons Kvarter 1 5000 Odense C

Salgsperiode:
Start ons, 12/04/17 09:00
Slut lør, 06/05/17 21:00

Information

Information

Unr. ståpladser

Varighed: Ca. 4 timer

Pris ved indgangen kr. 145,- + gebyr

Dørene åbner kl.20 og lukkes præcis kl.21

Læs mere

Arrangør
Odense Kommune, Nørregade 36, 5100, Odense C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    150,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

”EVOLUTION by ODEON”

Kom til ”EVOLUTION by ODEON” og få en lækker koncertoplevelse med hollandske Blasterjaxx. Det er et verdensnavn inden for dance og house, der indtager ODEON 6. maj – men de kommer ikke alene. Morten Breum vælter også huset stærkt bakket op af DJ’s fra Danmark, England og Italien. Gør dig klar - billetsalget er i gang HER.

”Faith” og ”Fifteen” og ”Echo” – fans af house og dance kender uden tvivl disse hits fra Blasterjaxx, og de kan se frem til at opleve dem og mange flere når den hollandske duo skruer op for beatet og erobrer dansegulvet i Danmarks nye kulturhus.

Der er lagt op til en stjernespækket koncertoplevelse i selskab med dance, elektro house og dutch house fra et af de helt store aktuelle navne. Duoen Blasterjaxx med Thom Jongkind og Idir Makhlaf begyndte i 2010 og brød for alvor igennem med ”Faith” i 2013, og de har i marts 2017 udgivet deres seneste EP med titlen XX Files.

Aftenens andet hovednavn MORTEN – eller Morten Breum – behøver næppe den store introduktion. Den danske DJ og producer har flere store klubhits bag sig, heriblandt "On It!", "Højere vildere" (med Rune RK), "Heads Up" og "Look Closer", og han har hentet flere priser ved Danish DeeJay Awards.

- Jeg tror, at det bliver en fantastisk aften med to store kunstnere. Odense er en studieby, og der er sikkert mange, som gerne vil opleve Blasterjaxx og MORTEN live. Koncerten er også med til at vise bredden hos ODEON. Det er et hus for alle – og til alt, siger programchef Finn Schumacker.

Som support er der både dansk, engelsk og italiensk dance på programmet. Den kendte DJ og producer Dex har et stort antal singler og remixes bag sig. Dex har optrådt over hele verden, og han er desuden kendt som DJ på nogle af Skandinaviens største klubber.

Fra England kommer 23-årige Olly James, som har adskillige udgivelser bag sig. Han har spillet på flere af de største internationale scener, så det er værd at holde øje med og danse til Olly James.

Fra Milano ankommer Merk & Kremont, som har kombineret deres passion for hip hop-beats og pop til en unik lyd, der kan beskrives som ”grinding ’n’ groovy”.

ODEON sikrer den perfekte lyd og ramme for en unik aften for alle fans af house og dance, så der er garanti for en forrygende elektronisk fest når ”Odense fejrer ODEON”. Festen slutter dog ikke i ODEON, der godt nok lukker ned kl. 01 – men efter en forhåbentlig fantastisk koncert fortsætter festen på natklubben Slagteriet, så der er ikke alene udsigt til en herlig aften, men en hel nat.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu