Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Benal (DK)

30 sep
2017
lør
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start ons, 19/04/17 12:00
Slut lør, 30/09/17 20:00

Information

Information


Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    205,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Benal taler følelser med deres unikke elektroniske hiphop
I oktober 2016 leverede den elektroniske hiphopduo et euforisk, nærværende show i VEGA. Den 30. september vil Benal gentage succesen, når de på ny kaster eftertænksom lyrik og tunge beats ud i Store VEGA.

Med tre ep´er i bagagen udgav Benal deres debutalbum Nu i starten af 2016. Albummet er en elektronisk funderet hiphopplade, hvor det minimalistiske lydbillede komplimenterer de poetiske, lyriske bombardementer. Benal er melankoli, eftertænksomhed, håb og ensomhed pakket ind i kærligheden for hiphop og knitrende elektroniske produktioner.

I 2013 debuterede Benjamin Hav og Albert Wanscher med ep´en Baby som efterfølgende er blevet fulgt op med Hiphop og Hvad med nu? begge fra 2014. Debutalbummet Nu høstede et utal af stjerner og prisnomineringer for dens ligefremme og livsnære, poetiske dybde. I oktober sidste år leverede Benal et brag af en koncert, da de indkapslede et tætpakket Store VEGA i elektroniske beats og smuk lyrik. GAFFA kvitterede med fem stjerner og skrev bl.a.: ”VEGA blev i den grad også badet i himmellys, for det skinnede igennem, at Benal har direkte hul igennem til publikum, der dyrker duoens unikke udtryk”.

Efter albumudgivelsen er Benal rykket tættere på hinanden. Før i tiden har de siddet hver for sig og produceret. Nu er de sammen i hele processen, hvilket har betydet, at produktiviteten er eksploderet, og at der allerede ligger over 20 demoer og venter på at blive udgivet. Den første single ”Babelfisk” er netop udkommet.

Benjamin Hav er opvokset i et digterhjem, og formår med en legende lethed at sammensætte og levere dybsindige nærværende tekster. Albert Wanscher har en baggrund i den elektroniske verden, hvor han tidligere havde kontrakt med et engelsk elektronisk musikselskab. Sammen fandt de fælles fodfæste og med deres unikke sammensætning har duoen formået at indtage den danske musikscene med største overbevisning. Det er forskellighederne, der muliggør Benals sproglige vandring i den danske ordbog ovenpå elektroniske beats, der favner både det hurtige og hårdtslående.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu