Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Årets sjoveste julefrokost med Stine & Martin i Buddha Lounge

09 dec
2017
lør
18:15

Jernbanegade 8 1608 København V

Salgsperiode:
Start tor, 18/05/17 10:10
Slut fre, 08/12/17 23:00

Information

Information

Vi gør opmærksom på, at dette arrangement ikke er Wallmans Dinnershow i Cirkussalen, men en helt særskilt julefrokost, hvor alle de danske juletraditioner hyldes. Det er god, dansk julefrokost, når det er bedst!

PAKKEN INKLUDERER:
- Garderobe
- Velkomstdrink (husets Cava)
- 4-retters menu – Menu jul eller Menu Vegetar
- Sølv ad libitum vinpakke (øl, vin & vand kl. 19.00-22.30)
- Kaffe / te
- Underholdning af Stine & Martin og hele den pukkelryggede familie
- THE STAGE natklub i Cirkusalen

PROGRAM:
18.15: Ankomst til Buddha Lounge (via gården mellem Cirkusbygningen og Jensens Bøfhus)
Garderobe & Velkomstdrink
18.45: Porten lukker

19.00: Gæsterne placeres ved bordene, Servering af 4-retters menu samt underholdning med Stine & Martin og hele den pukkelryggede.

23.00: THE STAGE natklub i Cirkussalen

TILKØBSMULIGHEDER:
Det er muligt at ændre vinpakken til Guld ad libitum mod tillæg på kr. 60,- pr. pers.
Tilkøbet forudsætter at alle i selskabet opkøber til denne pakke.
Ønskes tilkøb kontakt venligst Cirkusbygningen pr. telefon eller e-mail.

GENERELT:
Grupper og selskaber som er bestilt i samme navn vil blive garanteret siddepladser ved siden af hinanden. Dog kan grupper over 8 personer placeres ved 2 borde ved siden af hinanden. Der findes borde op til 18 personer. Bookes der ikke hele borde vil man komme til at sidde sammen med andre selskaber – og det kan da kun blive ekstra hyggeligt!

Er I mere end 10 personer skal billetterne købes direkte hos Cirkusbygningen på tlf. nr. 33 16 37 00 eller på booking@cirkusbygningen.dk

Salget på Ticketmaster stopper dagen før arrangementet kl. 23.00
Aldersgrænse: Min. 18 år
Buddha Lounge er ikke egnet for kørestole.

Finder du ikke de pladser, du ønsker, er du velkommen til at kontakte Cirkusbygningen direkte på tlf. 33 16 37 00 man-fre kl. 10 – 17 og lørdag kl. 12 – 16 eller på booking@cirkusbygningen.dk

Læs mere på http://www.cirkusbygningen.dk/aarets-sjoveste-julefrokost/

Arrangør
Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608, København V, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    1269,00-1319,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Et af landets mest populære showpar er tilbage i Cirkusbygningen
Er du til julefrokoster med god mad, god stemning og ikke mindst masser af humor? Så vil det glæde dig at høre, at makkerparret Stine & Martin i år står for underholdningen i Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge.

Succes gennem 14 år og 6 stjerner fra Børsen
Stine & Martin har de sidste 14 år taget deres publikum med storm. Underholdingen er en blanding af cabaret, revy og musikalsk satire. Makkerparret har tre gange været med til at trække 5 stjerner i land til Skagen Revyen, og senest i sommeren 2016 fik de 6 stjerner af Børsen.

Udsøgt middag med smil og latter
Mens du og dit selskab nyder en udsøgt menu, så underholder Stine & Martin med deres festlige og finurlige karakterer. De synger gode medleys, der får julefrokosten til at lette, og du kan godt glæde dig, for udover at synge med, så bliver der også meget at grine af!

Stine & Martin involverer kærligt og med fingeren på pulsen deres publikum i showet. Det betyder ikke, at du kommer på scenen eller bliver udstillet. Derimod får de taget til at lette, når de blander sjove historier og anekdoter ind i underholdningen.

I årets show er det karaktererne Moster Birgit & Onkel Helge, der pludselig melder sig på banen i de gamle stalde. Temaet vil være i det eksotiske hjørne og I kan glæde jer til musikalsk og energifyldt underholdning for enhver smag.

Pressen skrev: ”Latterkrampende god underholdning!”

Hemmeligheden er….
Når den store aften nærmer sig, får du tilsendt et spørgeskema. Her får du lidt inspiration til, hvad Stine & Martin gerne vil vide om dig og dit selskab. Bare rolig, – det er prøvet af igennem mange år og det virker! Oplysningerne bliver kun brugt på en festlig og kærlig måde.

Showet bliver på den måde helt unikt hver aften og underholdningen bliver mere nærværende end nogen andre steder i byen.

Underholdning for alle aldre
Stine & Martins underholdning henvender sig til alle aldre. Så hvis det er dig, der arrangerer julefrokosten, kan du være ganske rolig! Det bliver en hæsblæsende aften med godt humør, god mad og ikke mindst byens mest medrivende og humoristiske underholdning.

Hold firmajulefrokost i Cirkusbygningen. Ingen andre steder i byen finder du en mere intim stemning eller hyggeligere atmosfære, når der er kørt i stilling til den sjoveste julefrokost i København.

Slut aftenen af i byens største natklub
Slut aftenen af på THE STAGE natklub i Cirkussalen, hvor 1000 gæster fyrer den af til de største hits gennem tiderne. Natklubben byder desuden på en række fantastiske overraskelser, som fuldender jeres aften fyldt med underholdning i Cirkusbygningen.

Kunderne siger:

ISS:
En aften i Stine & Martins verden i selskab med bl.a. ”Birgit og Helge” og er intet mindre end forrygende morsomt, fantastisk underholdning og professionelt veludført ned til mindste detalje. Man føler sig løftet af deres vidunderlige energi og lattermusklerne rullerne endnu.
Camilla Perlt, ISS Facility Services.

SPIES Rejser:
Stine & Martin har været en sand fornøjelse at arbejde sammen. Professionelle til fingerspidserne med en timing og forståelse for publikum, som gjorde festen til et fantastisk højdepunkt. Og oven i det søde, behagelige, sjove og dejlige mennesker, som vi meget gerne samarbejder med en anden gang og til enhver tid gerne anbefaler til andre.
Carlos Cebrian, Commercial and Product Manager.

Politilederforeningen:
Jeg har fået den flotteste feedback fra vores politilederfest, hvor I var spot on. I er fantastiske til at læse jeres publikum….derudover synger I simpelthen super godt.
Marianne Vestergaard-Lau, Politiinspektør, Nordjyllands Politi.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu