Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Anders Matthesen - Shhh

04 feb
2017
lør
19:00

Alsion 2 6400 Sønderborg

Salgsperiode:
Start man, 24/10/16 10:00
Slut lør, 04/02/17 19:00

Information

Information

Num. siddepladser

Dørene åbner 30 minutter før showstart.
Showet varer 1,5 time og er uden pause.

Dørene lukkes præcis ved showstart, så kom gerne i god tid.
Glæd dig til Anders 'Anden' Matthesen nye onemanshow.

Kørestolspladser er ikke inkl. ledsager og købes igennem Ticketmasters Servicecenter på tlf. 7015 6565 eller via spillestedets billetkontor.

Læs mere på www.kulturisyd.dk

Se mere på www.anden.dk

Arrangør
Kultur i Syd, Ringridervej 89, 6400, Sønderborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
 • A

  395,00 DKK

 • C - Nb Dårligt udsyn

  345,00 DKK

 • Kørestolsplads

  395,00 DKK

 • Ledsager

  395,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

SHHH! – Der er show!

2. september 2016 har Anders Matthesen premiere på sit syvende onemanshow, der bærer den mundrette titel: 'Shhh'.

Showet skydes i gang i Falconer Salen på Frederiksberg, hvor det efterfølgende spiller, for så at drage på turné rundt om i Danmark.

Tre år er der gået siden Matthesen afviklede sin sidste anmelderroste show-turné: 'ANDERS'. Tiden er gået med at udvikle og skrive nyt materiale, der er blevet afprøvet og raffineret på mindre klubber. Nu er dette materiale blevet til et færdigt onemanshow, og hvilket show!

Matthesen udtaler selv om showet:

”Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at spille på de store scener igen. Det har været skønt at være fordybet i skriveprocessen og opleve nærværet med publikum på de små spillesteder. Nu er jeg for alvor klar til, at den skal have én på frakken. Jeg er i topform og sjovere end nogensinde. Spørg selv min søn – han grinede af mig i går… Altså jeg faldt, men stadigvæk…”

Hvor det sidste show: 'ANDERS' var et større udstyrsstykke med kæmpe scenografi og et stort hold på tur, er der denne gang tale om et mere 'traditionelt' stand-up show.

”Det er jo efterhånden blevet lidt af en tradition for mig, at jeg veksler mellem at lave mere konceptuelle- for ikke at sige 'teater-agtige' shows, og så den mere klassiske stand-up. Mit sidste onemanshow var meget konceptuelt. Det betyder dog ikke, at jeg denne gang 'bare' disker op med halvanden times blandet 'kender i det' rutiner, og small talk om dit og dat. Jeg arbejder sædvanligvis inden for et tema der gør sig gældende her og nu i mit liv. Men showet bliver mere stand up end teater baseret denne gang."

I showet 'Shhh' udspringer Matthesens komik, som altid, i højere grad fra ham selv og hans tanker, end fra dagsaktuelle emner, politik og verdenssituationen generelt.

”Showet tager udgangspunkt i, hvor JEG er i livet lige nu. Materialet er som altid meget personligt, men min erfaring siger mig, at det ofte er netop dét, der gør at publikum kan genkende en masse elementer fra deres eget liv."

Præcis hvad showet handler om og hvilke emner, der tages under behandling, er som sædvanligt svært at lokke ud af den populære komiker:

”Er der noget værre end folk, der afslører halvdelen af filmens handling? Jeg kan sige så meget, at jeg har gjort mig meget stor umage, at det bliver super sjovt og spændende, og derudover må jeg høfligt henvise til showets titel: – 'Shhh'."

Praktisk info ifm ankomsten

Det kan være meget forstyrrende for det resterende publikum, hvis en hel række skal rejse sig. Derfor vil du, i tilfælde af, at du kommer for sent, blive anvist en plads, der generer de andre gæster mindst muligt.

På nogle spillesteder er der ikke parkeringspladser nok til alle gæster. Så hvis du er i bil, skal du sætte ekstra tid af til at finde en alternativ parkeringsplads.
Tag den offentlige trafik, så du er sikker på, at nå frem i tide.

Find billetter

Vis interaktiv salsplan

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 50