Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

All My Exes - folk/blues

29 apr
2017
lør
21:00

Nordre Fasanvej 46 2000 Frederiksberg

Salgsperiode:
Start tor, 30/03/17 01:24
Slut lør, 29/04/17 20:00

Information

Information

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Georgia; color: #323333; -webkit-text-stroke: #323333}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Georgia; color: #323333; -webkit-text-stroke: #323333; min-height: 19.0px}span.s1 {font-kerning: none}

OBS: Der vil næste altid være et begrænset antal billetter til salg i døren, men hvis du vil være HELT sikker på at deltage i festen, anbefaler vi forsalg til denne koncert!

All My Exes er fed snavset country blues. Steffen var sanger og guitarist i det hedengangne Bobadawdav, nu slår han sig løs med nye legekammerater - det er festligt, det er energisk, og det er roots på den fede måde.

Find en bondegård, fang en høne, kast den op i luften og smid lidt mel på, mix guitar, trommer, banjo og orgel og tilsæt Steffen Christensens rå vokal, så har du musikken.

Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med sutteflasken. Det kan høres på All My Exes’ umiskendelige folk-sound.

All My Exes arbejder igen sammen med nogle af Danmarks bedste blues- og folkmusikere. Ronni Boysen, J.Tex og Lasse Herbst er bare nogle af dem.

Det er altid en oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet ’From Nashville to El Paso’ fra 2013 har de turneret rundt og spillet utallige koncerter i hele landet. Fra festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i lader, haver og folks egne stuer. Faktisk er intimkoncerterne efterhånden blevet bandets varemærke.

Et band der virkelig kan anbefales - de skaber altid en fest!

www.allmyexesband.blogspot.dk

Line up:

Steffen Christensen - vokal, dobro og banjo

Mikkel Christensen - guitar og kor

Mads Bay - kontrabas

Lars Andersen - trommer

Arrangør
Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000, Frederiksberg, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    90,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu