Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Alex Vargas

08 feb
2018
tor
20:00

Hannemanns Allé 18-20 2300 København S

Salgsperiode:
Start tir, 04/04/17 10:00
Slut tor, 08/02/18 20:00

Information

Information

ALEX VARGAS ROYAL ARENA 8. FEBRUAR 2018

Num. siddepladser + ståpladser.
Kørestolspladser købes gennem Ticketmaster på tlf.nr. 70 15 65 65.
Kørestolspladsen er inkl. 1 ledsager.
Evt. rest. billetter sælges i døren.
Dørene åbnes kl. 18.30
Max 10 billetter pr. kunde.

NB: Der er ikke adgang til gulvet med en siddeplads-billet.

www.livenation.dk

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
 • PL1 SIDDEPLADS

  395,00 DKK

 • PL2 SIDDEPLADS

  355,00 DKK

 • PL3 SIDDEPLADS

  290,00 DKK

 • PL2U STÅPLADS

  355,00 DKK

 • PL1K KØRESTOL

  395,00 DKK

 • PL2K KØRESTOL

  355,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements information

Med udgivelsen af den anmelderroste debut-EP, ’Giving Up The Ghost’, det Guld-certificerede radiohit, ’Shackled Up’, samt 15.000 solgte koncertbilletter i oktober – bare på dansk grund – var det næsten uundgåeligt. Alligevel kom det som en stor overraskelse, da Alex Vargas, med tydelig respekt, og et ydmygt smil på læben, modtog prisen som Årets Danske Solist ved Danish Music Awards 2016. Nu venter så det længeventede debutalbum fra Alex Vargas – et album, som ovenpå sidste års gennembrud, ifølge sangeren selv, forpligter.

Ført an af singlerne ’Higher Love’ og ’Inclosure’, udsender Vargas i dag albummet ’Cohere’ med i alt 17 skæringer. Tanken om et album opstod da Alex Vargas, i efteråret 2015, ovenpå en netop overstået Europa-tour, overnattede i fysikeren Albert Einstein’s lejlighed i Bern: ”Touren var slut og jeg havde lige lukket min første EP. Jeg stod lige der, helt tom, men samtidig fuld af energi – midt i Einsteins gamle gemakker – og fik lyst til at skrive endnu flere sange. Målet var at skabe ”coherence” og derfor er albummet også bygget op af meget forskellige sange, pre- og interludes, mens selve sangen, ’Cohere’, som har været på min sætliste det seneste år, blev opdelt i tre enheder, for at forene enderne.”

ALEX VARGAS I ROYAL ARENA
Den danske sanger, som til dagligt er bosiddende i Englands hovedstad, London, har igennem de seneste år, udviklet sin sound og et udtryk, som han selv betegner som noise-soul, og har ramt musikelskere verden over. Alex Vargas’ sange er streamet mere end 30 millioner gange på Spotify, og sidste år gik singlen, ’Shackled Up’, bl.a. ind på hitlisterne i Holland, Belgien, Tyskland og Danmark.

En udsolgt oktober-tour i Danmark, sidste år, bliver fulgt op dette forår, med 17 europæiske koncerter, mens Alex Vargas i februar 2018 giver sin, til dato, største koncert, når han på dansk grund gæster Københavns nye Royal Arena. Vargas fortæller:

Det bliver, uden sammenligning, det største show, jeg nogensinde har spillet. Det er både enormt angstprovokerende, men samtidig vanvittig spændende. Jeg mener, for bare to år siden spillede jeg på Ideal bar, og nu skal jeg spille i en arena?! En koncert af den størrelse giver pludselig nogle produktionsmæssige muligheder, som jeg aldrig har haft før. Lige nu ved jeg egentlig ikke, hvad der skal ske, men jeg føler, at det rum er så stort, og kan så meget, at vi allerede nu skal begynde at lægge planer for, hvad vi skal lave.

Collector Ticket

Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Vores nye Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.

Collector Tickets er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd. En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.
Ticketmasters Collector Tickets vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx festivaler og store koncerter. Følg med på de sociale medier for at se, hvilke arrangementer der har Collector Tickets.
God fornøjelse!

Bemærk: det endelige billede på billetten kan variere fra det billede, der vises på ticketmaster.dk
Bemærk: Din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Royal Arena

Royal Arena

Vigtig information

Collector Ticket

Til denne koncert er det muligt at købe Collector Ticket. Læs mere under Yderligere Information.