Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Aksglæde - UDSOLGT

28 apr
2017
fre
21:00
Udsolgt

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tor, 01/12/16 10:00
Slut fre, 28/04/17 21:00

Information

Information

Arrangementet er flyttet fra Lille Vega til Ideal Bar. Samme tid og sted.
Allerede købte billetter kan benyttes til Ideal Bar.

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    155,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Aksglæde spreder solskinsmættede toner og poetisk lyrik

Firkløveret i Aksglæde beviser med deres selvbetitlede album fra 2016, at man sagtens kan låne fra fortidens pionere og trække referencerne i en ny, frisk, nutidig retning. Fredag den 28. april bliver Lille VEGA indhyllet i silkebløde toner fra et af Danmarks mest talentfulde bands.

Aksglæde skriver solskinsmættede, ungdommelige popskæringer, som får selskab af blød guitarrock i stil med deres danske kollegaer i Ulige Numre og Tårn.
Sangene har en jazzet firserklingende vibe, der gør lydbilledet drømmende. Den karismatiske forsanger Jacob Aksglædes vedkommende poetiske tekster trækker tydelig linjer til Nikolaj Nørlund og C.V. Jørgensen. Der er en lethed og humoristisk tone i teksterne, der til tider leder tankerne hen på slacker-flaben Mac DeMarco.

Bandet har taget navnet efter bandmedlemmerne og fætrene Jacob og Mikkel Aksglæde og tæller i livekonstellation i alt syv musikere, hvor Jacob Aksglædes gadedrenge charme gør deres koncerter nærværende og energiske.

Aksglæde blev først opdaget under KarriereKanonen 2015, hvor deres single ”Lille Taarbæktøs” viste den unge sangskriver store potentiale. P6 BEAT udnævnte singlen til en af de bedste sange fra en upcoming artist i 2015.

I 2016 har Aksglæde cementeret sit høje niveau yderligere og har høstet ros for deres første udgivelse i form af deres selvbetitlede ep. Førstesinglen ”Fantomfølelser” var i rotation på P6 BEAT i 11 uger i træk og er en af kanalens mest spillede numre i 2016.
Ep’en består af seks numre og udkom den 15. april på Aksglædes eget selskab Månelanding. Casper Bach Hegstrup fra P6 Beat siger om bandet:

"Aksglæde er lyrisk og digterisk musik. De har en sound af den dansksprogede kultur- og musikarv. Man kan høre, at de er inspireret af den danske indierocks konge, Nikolaj Nørlund, og af den samfundskritiske mester C.V. Jørgensen".