Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

When COPENHELL Freezes Over

28 jan
2017
lør
19:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start ons, 07/12/16 10:00
Slut lør, 28/01/17 19:00

Information

InformationUnr. pladser.

Dørene åbnes kl. 18.00.

Garderobeafgift kr. 25,-

Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA & Live Nation, Enghavevej 40, 1674, København V

Maks. antal billetter 10
  • A

    140,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Fremtidens hardrock-og metalbands får det til at slå gnister i Lille VEGA:
VEGA og COPENHELL sørger igen for, at publikum får rusket vintertrætheden ud af kroppen, når årets seks When COPENHELL Freezes Over-bands tænder for forstærkeren i Lille VEGA den 28. januar.

Publikum bliver revet godt rundt i de hårde genrer, når When COPENHELL Freezes Over 2017 blænder op for en håndfuld spirende danske bands fra hardrockens og metallens sorte, beskidte muld. “When COPENHELL Freezes Over er en superstærk platform for danske musikere,” fortæller medarrangør Jeppe Nissen fra Live Nation om det femte arrangement, som bekræfter dets vigtighed for den hårde danske musik.

Forever Still
Det er en spændende fremtid, Forever Still går i møde. De har netop signet med det tyske selskab Nuclear Blast, og deres album Tied Down fra 2016 vil blive udgivet overalt i verden. Publikum kan forvente en medrivende hardrock-koncert, hvor bandets sans for at skrive store melodier er omdrejningspunktet.
Bandets unikke evne til at skrive velkomponeret hardrock med moderne kant og nerve har skabt stor international hype i hardrock-miljøet.

Aphyxion
Bandet fra Ribe har opbygget et solidt ry for deres energiske optrædener på hæderkronede festivaler som Wacken Open Air og COPENHELL. Aphyxions lyd er spændstig og kraftfuld. Bandet leverer stærke riffs og melodiske omkvæd i deres groovy death/trash-metalunivers. Aphyxion har netop sendt det anmelderroste album The Aftermath på gaden.

LLNN
LLNN er en heavy-kvartet med base i København, som er dannet af guitaristen og trommeslageren fra det hedengangne The Psyke Project. Gruppen kombinerer 80’er-inspirerede sci-fi-filmsoundtracks (Blade Runner, John Carpenter, Aliens) med tung, dyster, post-apokalyptisk hardcore. Det er mørkt, brutalt og ekstremt veludført.

SEA
Den danske heavy metal-kvartet SEA spiller kraftfuld, melodisk heavy metal med 70’er-vibes, og forsanger Anders Brinks vokal leder tankerne hen på rockkoryfæer som Deep Purple, Rainbow og Whitesnake. Bandet udgav i 2014 deres selvbetitlede debutalbum, som er blevet rost til skyerne af en række nationale samt internationale anmeldere og er i øjeblikket i studiet for at færdiggøre opfølgeren.

Defecto
De danske progrockere har med deres debutalbum Excluded fra 2016 begået intet mindre end et lille mesterværk inden for genren. Bandet spiller velkomponeret, alternativ og progressiv rock, som sjældent er set og hørt på den danske musikscene.
Bandets forsanger og musikalske maestro Niklas Sonne har en exceptionel variation i sin vokal, og han lyder til tider som en sammensmeltning mellem James Hetfield og Russel Allen.

Woes
Med blot to ep’er i ryggen er københavnske Woes et nyt skud på stammen på den danske DIY hardcore-scene. Bag den til tider uigennemtrængelige lydmur gemmer sig nøje strukturerede kompositioner og følelsesladede tekster. Bandets varemærke er deres teatralske liveoptrædener, hvor de er notorisk kendt for at nedbryde skillevæggen mellem scenen og publikum

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

VEGA - Musikkens Hus

VEGA - Musikkens Hus

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10