Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

TORY LANEZ (US) - I TOLD YOU TOUR

27 mar
2017
man
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 16/09/16 10:00
Slut man, 27/03/17 20:00

Information

Information

Support: Towkio

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA & Live Nation, Enghavevej 40, 1674, København V

Maks. antal billetter 10
  • A

    250,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Hvis man i tour og albumtitlen ”I Told You” aner en triumferende tone fra sangeren og rapperens side, tager man ikke fejl. Når Lanez siger ”I Told You” er det til de folk som ikke troede på ham, som mente at hans drømme var så urealistiske at de var umulige. At være hjemløs, og skulle høre på sine lærere der fortalte ham at han ikke kunne noget, og dertil høre folk sige, at berømmelse ikke sker for folk i deres nabolag. Alt sammen var det med til at forme og skubbe Tory Lanez til det sted han er i dag. Lanez: “It’s like, bro, I told you guys. And I’m not done telling you guys.”

Han har fortalt os det i årevis, faktisk i form af så mange singler, mixtapes og collaboartioner at det burde være umuligt at vi først nu hører om navnet Tory Lanez og ”debut album” i samme sætning. ”I Told You” er den 24-åriges første rigtige album – og hans første udgivelse på Interscope og Mad Love, producer/mentor Benny Blancos label. Det er kulminationen af mangeårige højprofil projekter der allerede har gjort ham til et household navn i R&B og hip-hop. Hvis det er muligt både at være en nybegynder og vis veteran på én gang, så er det hvad Tory Lanez er.

I den kommercielle verden fik han hul igennem i starten af 2015 med den platinsælgende single “Say It”, der nåede toppen af de rytmiske og urban radiolister, og som en pop crossover kandidat, nåede den nummer 23 på Billboard Hot 100. Blandt intelligentsiaerne var Lanez dog kendt for de 15 mixtapes han havde udgivet siden 2009, inklusiv ”Conflicts of My Soul”, den notoriske ”Chixtape” serie, og ”The New Toronto”, der er navngivet efter sin hjemby, som pludselig ligner den hotteste hip-hop kogekedel ingen havde set komme.

I maj måned optrådte han i et pakket Amager Bio, hvor de danske SWAVENATION fans første gang kunne opleve Lanez på dansk grund. Han er en slags folkets mand, underdog’en der ofte refereres til som Drakes tronarving. Tory Lanez’ live shows er noget helt specielt. Han improviserer en del og har ry for, at levere et af de mest energiske shows hiphop’en længe har set, så ikke uden grund at hans europæiske minitour i sommer var bankende udsolgt, inklusiv Londons Electric Brixton.

Kørestole

Kørestole sælges som almindelig plads.
Ledsagere til handicappede skal ligesom den handicappede købe billet til koncerten eller arrangementet i VEGA. Sørg derfor altid for at købe din ledsager en billet, når du skal til koncert i VEGA.

Køb den gerne samtidig med, du køber din egen billet, så du er sikker på, at koncerten ikke i mellemtiden bliver udsolgt.

Læs mere på www.vega.dk

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

VEGA - Musikkens Hus, Store Vega

VEGA - Musikkens Hus, Store Vega

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10