Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

The Jesus And Mary Chain (UK) - UDSOLGT/VENTELISTE

23 apr
2017
søn
20:00
Udsolgt

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start ons, 14/12/16 10:00
Slut søn, 23/04/17 20:00

Information

Information

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-

Garderoben skal benyttes.
Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA & Live Nation, Enghavevej 40, 1674, København V

Maks. antal billetter 10
  • A

    390,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Bittersøde drømmerier og legendariske pophooks - The Jesus and Mary Chain støjer i VEGA
Bandet har inspireret et utal af store internationale bands og få bands har haft så stor musikalsk indflydelse som The Jesus and Mary Chain. Nu udgiver de deres syvende album og den 23. april regner rå skønhed ned over Store VEGA.

De har inspireret store, internationale rockbands som Black Rebel Motorcycle Club, My Bloody Valentine og The Raveonettes. Deres rå attitude, det mørke tøj samt det fandenivoldske tekstunivers brød med 80´ernes electropoppede new romanticism scene og satte strøm til en helt ny rock-æra. The Jesus and Mary Chain lagde kimen til, hvad der blev shoegazens fødsel. Bandet har netop annonceret, at 18-års albumtavshed bliver brudt den 24 marts, når de udgiver deres syvende album Damage and Joy.

The Jesus and Mary Chains debutalbum, Psychocandy, fra 1885 vendte op og ned på populær musik. Albummets karakteristiske sammenblanding af melodiske støjflader og det dystopiske tekstunivers tog afsæt i punken, men enkeltheden i de melankolske, catchy melodier tog afsæt i 60´ernes udødeliggjorte bands som Beach Boys og The Shangri-Las.

Bandets store hit ”Just like Honey” fra debutalbummet minder til forveksling om The Ronettes kæmpehit ”Be my Baby” med det karakteristiske trommebeat. Det er netop bandets særlige evne til at låne fra fortidens klassiske rock'n'rollog pakke det ind nye støjende klæder af guitar og tunge trommer, der har givet dem særstatus i rockhistorien.

Frontfigurerne og brødrene William og Jim Reid har til Rolling Stone sagt, at bandets støjende signaturlyd blev skabt på baggrund af deres manglende egenskaber som musikere: ”When we started the band, we could barely play and in some ways you use the guitar in a more interesting way because when you don't know how to play it, you make noise rather than music”.

Mytiske og potente liveshows
The Jesus and the Mary Chain var notorisk kendt for deres adrenalinfyldte liveshows, som ofte endte i vold og optøjer. På grund af William og Jims opildnende interaktion med publikum fik de straks tildelt kronen som punkens nye arvtager, og bandet blev hurtigt anmelderdarlings i den britiske presse.

De udgav en række anmelderroste albums op gennem 80erne og 90erne og turnerede verden rundt, indtil bandets ophør i 1998. Bandet blev gendannet i 2007 og spillede i 2015 i forbindelse med Psychocandys 30-års fødselsdag en medrivende koncert på NorthSide Festivalen, hvor de inkasserede fem stjerner i Gaffa, der bl.a. skrev, at The Jesus and Mary Chain er ældet med ynde.

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10