Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Mogwai (SCO)

13 okt
2017
fre
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start ons, 22/03/17 10:00
Slut fre, 13/10/17 20:00

Information

Information

Ståpladser

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    245,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Storladenhed og musikalsk spændvidde fra postrock-pionererne i Mogwai
Det skotske, postrock-orkester Mogwai har siden 1991 spillet deres storladne musik, som på mesterlig vis skaber stemninger, der rammer hele følelsesregistret. Den 13. oktober bliver Store VEGA pakket ind i atmosfæriske rumklange og støjende guitarer.

Gennem årene er det blevet til otte studiealbums, et livealbum og en række opsamlinger og soundtracks. Diskografien er lang når det kommer til Mogwais melodiske, nærværende og bevægende postrock-udladninger. I over 21 år har det skotske kollektiv beriget fans med lydlandskaber af vibrerende skønhed og melankolsk voldsomhed.

Bandet udgav i 2016 soundtracket til Leonardo DiCaprios dokumentar Before The Flood i samarbejde med Trent Reznor, Atticus Ross og den argentinske komponist Gustavo Santaolalla.

Til Mark Cousins BBC-dokumentar Atomic: Living in Dread and Promise leverede Mogwai igen smukke, støjende toner. Soundtracket blev udgivet i april 2016 og nåede top 20 på den engelske hitliste. Mens de turnerede med Atomic, formåede bandet at skrive og indspille deres niende studiealbum, som udkommer i løbet af 2017.

Mogwai har gennem hele deres karriere haft en skarp og distinkt vinkel på deres samtid, og de vælger altid projekter ud fra overvejelser, der stikker dybere endt blot at lave noget nyt. Hvad enten det er musik til en film om den franske fodboldspiller Zinedine Zidane eller atombomberne over Hiroshima og Nagazaki.

Legesyge legender
Det hele startede i 1991, da Stuart Braithwaite og Dominic Aitchison mødte hinanden til en koncert i Glasgow. Kvartetten blev dannet, hvorefter de begyndte at øve intensivt i Braithwaites dagligstue og endte med at blive en af de mest omtalte grupper fra den potente, britiske undergrund.

Kvartetten har, lige siden de slog den rungede elektriske guitar an, formået at skabe deres helt egen karakteristiske lyd, der har en imponerende musikalsk spændvidde. Mogwai har konstant skubbet til deres lyd ved at benytte sig af nye teknologier og instrumentering og de varierer kontinuerligt deres setliste og afprøver nyt materiale på deres lange verdensturneer.

Braithwaite fortæller:
"Looking at what's happened with some other bands it's hard to get people interested in what you're doing now once you've made a big deal about going back to something from ten or 20 years ago."

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu