Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Sparks (US)

07 aug
2017
man
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tor, 30/03/17 10:00
Slut man, 07/08/17 20:00

Information

Information


Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA & Live Nation, Enghavevej 40, 1674, København V

Maks. antal billetter 10
  • A

    295,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Internationalt anerkendte, poppionerer Sparks vender tilbage til Danmark.

Mael-brødrene startede med at lave musik i 1970’erne, som bandet Halfnelson, og udgav to albums under dette navn. De oplevede ikke den store succes i hjemlandet USA og skiftede senere navn til Sparks.
Særligt i midten af 70’erne var Sparks populære i Europa. De brød igennem med hittet ”This Town Ain’t Big Enough For The Both Of Us” samt de to helt store album Kimono My House og Propaganda.
Fra 1980’erne var bandet allerede et kultfænomen, som genopstod, når brødrene havde lyst med diverse musikere.
Undervejs har de eksperimenteret med flere forskellige genre og er i dag beskrevet som et band, der altid har formået at innovere uden at miste sin genkendelig lyd. De har inspireret en bred vifte af kunstnere som bl.a. Morrisey, Björk, The Ramones, Faith No More, Sonic Youth og Nirvana.
Deres lange karriere har budt på en række samarbejder, og senest har man i Danmark kunne opleve dem med det skotske rockband Franz Ferdinand i Tivoli 2015. De to bands fusionerede til ét under navnet FFS (For Fucks Sake), som også er de to bands initialer.

Det var ikke før oktober 2012, at brødrene optrådte live som duo. Alle tidligere shows har været med band. De seneste liveoptrædener har de skiftet mellem de to udgaver. Til koncerten i VEGA vil brødrene optræde sammen med et band.

I august 2016 annoncerede Sparks, at deres næste album udkommer i løbet af 2017. Der er blevet afsløret meget lidt, ud over titlen, som bliver Hippopotamus. Hippopotamus bliver bandets 23. studiealbum.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

VEGA - Musikkens Hus, Store Vega

VEGA - Musikkens Hus, Store Vega