Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Fritz Kalkbrenner (DE)

06 apr
2017
tor
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start man, 19/12/16 11:00
Slut tor, 06/04/17 20:00

Information

Information


Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    300,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Tysk dj-stjerne bringer den berlinske klubstemning til VEGA
Klubstjernen Fritz Kalkbrenner udgav den 14. oktober 2016 sit femte album Grand Départ, og den 6. april slår den tyske dj vejen forbi København, hvor han indtager Store VEGA med det nye udspil i baghånden.

Tyske Fritz Kalkbrenner er ophavsmand til store internationale hits som "Back Home", "Facing the Sun" og senest "In This Game". I dag er der gode nyheder til dem som hungrer efter et skud seriøs berliner klubstemning til foråret, hvor han for første gang i Danmark kan opleves med live-vokal fra Fritz selv.

Besøget bliver hans fjerde i København, hvor han tidligere har kunne opleves som hovednavn under Distortion Ø 2015. Senest spillede han i Amager Bio sidste forår, hvor bl.a. musikbloggen Poplish var stærkt begejstrede:

"Som en festdirigent kontrollerer han publikum, og ingen ben står stille. Det er ufortrødent house, som vil fremad, og Amager Bio forvandles hurtigt til en hedonistisk dansefest. Der er ikke så meget pis – bare dét der virker."

Selvom efternavnet ofte forbindes med storebror Paul, kan Fritz i dag nemt betragtes som i en liga for sig selv. På det seneste album Grand Départ har den elektroniske mester fra Østberlin begået en ny omgang velfriserede pop-bangers, mens musikken som altid stikker i et væld af musikalske retninger.

Grand Départ er opfølgeren til Ways Over Water fra 2014, hvorfra hittet "Back Home" i skrivende stund har flere end 14.5 milllioner visninger på YouTube.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10