Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Steve Gunn solo (US) - FLYTTET

23 apr
2017
søn
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 20/01/17 10:00
Slut søn, 23/04/17 21:00

Information

Information

Koncerten er flyttet fra Lille Vega til Ideal Bar.

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    165,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Steve Gunn mestre den moderne blues og leverer americana med masser af nerve
Den amerikanske singer/songwriter har en dedikation og arbejdsomhed, der vil få de fleste til at tabe pusten. Steve Gunn fortolker den støvede americana til perfektion, og søndag den 23. april kan han igen opleves på dansk jord, når han gæster Lille VEGA.

Med rødder i den traditionsrige blues- og folkmusik har Steve Gunn igennem mere end et årti formidlet sin musik til et dedikeret publikum. Med en konstant produktion af nyt materiale, som bl.a. har resulteret i 13 albums på 10 år, har The Guardian passende kaldt Gunn ”The Ty Segall of americana.”

På sit seneste udspil Eyes on the Lines (2016), har Steve Gunn endnu en gang bevæget sig i en ny retning. Pladen tager lytteren med på en fantastisk færd gennem klingende harmonier, støvede blues-guitarer og et intenst tekstunivers. Singlen ”Ancient Jules” er en fantastisk eksempel på Steve Gunns formåen, og sangen forener de lækre hooks med krængende guitar. Albummet modtog flotte anmeldelser fra blandt andre Gaffa, Drowned in Sound og Pitchfork, som gav karakteren 8 af 10.

Nyskabelsens mester
Steve Gunn er musiker med stort M og først og fremmest en utrolig velbevandret guitarist. Gennem årene har han været del af mange forskellige musikalske konstellationer, bl.a Kurt Viles band The Violators. Det er derfor også naturligt, at Gunn vægter instrumenteringen højt, mens de stærke tekster falder over melodierne som velplacerede regndråber.
Hans musik skorter ikke på magiske øjeblikke, og nye lyttere vil hurtigt forstå eksisterende fans’ fascination af den amerikanske musiker. Hvert album kan nærmest ses som en musikalsk opdagelsesrejse, hvor eventyret venter på de mest uventede steder.

I live-sammenhæng når Steve Gunn igen et nyt niveau af kreativitet og nyskabelse. På scenen nedbrydes sange og melodier for derefter at blive stykket sammen igen. Disse alternative konstruktioner giver musikken en ny dybde og et unikt nærvær. På den vis bliver en Steve Gunn koncert en anderledes intens og helt særlig oplevelse.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu