Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

First Hate (DK) - FÅ BILLETTER

13 maj
2017
lør
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start ons, 04/01/17 10:00
Slut lør, 13/05/17 21:00

Information

Information

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    190,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

First Hate genopliver 80’ernes mørke og melodiske synthpop
Med to succesfulde ep’er i bagagen, er danske First Hate dette forår klar med deres første fuldlængde album. Når duoen vender tilbage til Lille VEGA lørdag den 13. maj, vil man dermed kunne opleve helt nye numre i et univers af 80’er inspirerede synthflader og intense melodier.

En musikalsk rejse i raketfart
First Hate debutalbum, der udkommer til foråret, står som kulminationen på en godt tre-årig rejse for Anton Falck Gansted og Joakim Nørgaard. De to musikere udgav deres selvbetitlede debut ep i 2014, og det varede ikke længe før de stod på plakaten som support for Trentemøller. Siden har de spillet på Roskilde Festival, Trailerpark Festival og Distortion, turneret i Asien og USA og ikke mindst sendt deres anden ep The Mind of a Gemini, på gaden. Det er med andre ord gået stærk for de unge københavnere.
Stærke referencer i et helstøbt univers
At First Hate er inspireret af 80’ernes electro- og synthpop, kan man ikke fornægte og referencerne til plader som Depeche Modes Music for the Masses, ligger lige for. Stemningen på hitsingler ”Girls In The Club”, ”White Heron” og den nyeste ”Infinte Horizen” er mørke og balancerer på dubbede, lo-fi elementer. Op mod de kantede synthflader og skarpe beats, smyger Anton Gansteds dybe stemme sig perfekt igennem de fængende refræner.
Live formår First Hate at skabe en intens stemning, der gennem det ambiente lydunivers drager de tilhørende nærmere. Duoen er på trods af deres korte karriere ikke nye i VEGA regi og spillede her første gang, som support for Vinnie Who i 2013. To år senere var de med i det nye kuld til VEGAs Udvalgte og i marts 2016 stod de på scenen i Lille VEGA som hovednavn. Det samme gør de til maj, hvor publikum kan forvente et band i topform, med lækker ny musik.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu