Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

GHOST

26 apr
2017
ons
19:00

Julius Andersens Vej 3 2450 København SV

Salgsperiode:
Start fre, 25/11/16 09:00
Slut ons, 26/04/17 19:00

Information

Information

THE POPESTAR TOUR 2017

Support: KVELERTAK

Læs mere om koncerten under "Yderligere information"

Ståpladser.

Dørene åbnes kl. 18.00.

Læs mere på www.livenation.dk

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • STÅPLADS

    355,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements information

GHOST BRINGER THE POPESTAR TOUR TIL VALBY HALLEN

Ghost vender tilbage til Danmark og er nu klar til at invitere endnu flere publikummer med, når det går løs i Valby Hallen 26. april 2017.

Sidst Ghost var i Danmark var i sommers, hvor de fyldte Arena teltet på Roskilde festivalen. Tidligere spillede de en total udsolgt koncert i Amager Bio og året før dette var det som Headliner på COPENHELL 2014. Nu er de klar til at fylde Valby Hallen på deres Popestar Tour!
Ghost spiller på mange strenge både musikalsk og æstetisk. Nøglen til den abnorme opmærksomhed og passion bandet har, ligger i summen af de chokeffekter de skaber, det stærke visuelle udtryk og ikke mindst de chokerende, iørefaldende melodier.

Bandet har baggrund fra forskellige metal konstellationer, men trækker primært deres musikalske suppleanter til alt fra klassiske 60'er og 70'er rock ligesom Blue Oyster Cult og Black Widdow. Man kan også finde spor af The Beatles psykedelia og ABBAs suveræne popmelodier. Tilsæt noget okkult metal i form af Mercyful Fate tradition, og du har Ghosts musikalske palet på et farverigt lærred. Ikke mange nutidige bands leverer heavy metal med bred appel. Ghost gør.

Popestar
Ghost udgav senest EP’en med titlen er ‘Popestar’ d. 16. september 2016 som inkluderer fire covers og et originalt nummer. EP’en er produceret af Tom Dalgety (Royal Blood, Opeth, Pixies, Killing Joke).
Cover versionerne på EP’en er valgt meget omhyggeligt og sørger for at lyrikken passer inden for Ghost’s koncept, hvor de leder efter sange der er så ”non-metal” som muligt.

Meliora
Før Popestar udgav Ghost d. 21. august 2015 albummet 'Meliora. Meliora gik ved release top 10 på Billboard – noget som kun tre svenske artister har gjort før (Ace Of Base, Europe og Avicii). Derudover modtog Ghost også en Grammy for Best Metal Performance med nummeret ’Cirice’ fra albummet Meliora. Herhjemme fik albummet også rigtig varme modtagelser med på vejen og fik anmeldelser i den helt høje ende af skalaen.

Med som support tager Ghost norske Kvelertak. Kvelertak fik sit første gennembrud i 2009, hvor de optrådte på Trondheim-festivalen by:Larm og derigennem sikrede sig muligheden for at spille på Roskilde Festival samme år. Sidst de gæstede Danmark var d. 14. november 2016 i Amager Bio.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Valby Hallen

Valby Hallen