Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

DEEP PURPLE

13 nov
2017
man
20:00

Julius Andersens Vej 3 2450 København SV

Salgsperiode:
Start tor, 16/02/17 10:00
Slut man, 13/11/17 20:00

Information

Information

THE LONG GOODBYE TOUR

Læs mere om koncerten under "Yderligere information"

Ståpladser.

Dørene åbnes kl. 19.00.

Læs mere på www.livenation.dk

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • STÅPLADS

    480,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements information

DEEP PURPLE “THE LONG GOODBYE TOUR”
VALBY HALLEN

DEEP PURPLE ANNONCERER ‘inFinite’ THE LONG GOODBYE TOUR.

I år er der mulighed for at opleve et af de mest ikoniske bands nogensinde, Rock’n’Roll Hall of Fame indhyldede Deep Purple, med deres aktuelle nye album ”Infinite”, som er udgivet at earMusic i starten af 2017, forud for den første single der udkom 20. januar.

Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse og Don Airey, Mark VIII af bandet, fortsætter med at udforske den hårde rock - teksturer og nuancer i de seneste værker er alt andet end kedeligt. Hvis du sætter en vilkårlig afspilning på fra bandets samlede katalog, er resultatet en af de fineste musikalske produktioner i rockmusikkens verden.

I de seneste år har Purple gradvist indtaget nye områder, og fået interesse fra fans, der endnu ikke var født, da den mægtige lilla maskine regerede musikkens verden. Deres hellige gral ”In Rock” (1970) "Machine Head" (1972) og "Made In Japan" fra 1973, fik Deep Purple til at stryge til tops med koncert og albumsalg verden over, og nummeret ”Smoke On The Water” fik mega-status.

Med så mange sange der går under betegnelsen "klassikere", har bandets setlister været en uendelig debat blandt diehard og nyere fans, især med det seneste album "NOW WHAT?!” Nummer 1, guld status og top ti album på tværs af kloden. Det sidste kapitel i en karriere med et albumsalg på over 120.000 millioner eksemplarer, har til dato solgt over en halv million eksemplarer, og bandet har solgt over en million koncertbilletter siden udgivelsen alene. Bandets to videoer "From Setting Sun in Wacken" og "To the Rising Sun in Tokyo" strøg på hitlisten samme dag som henholdsvis nr.1 og nr. 2 på Storbritanniens musikvideo hitlister, hvilket viser den fascination bandets shows har på deres publikum.

Collector tickets

Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Vores nye Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.

Collector Tickets er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd.

En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.

Ticketmaster Billetnets Collector Tickets vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx festivaler og store koncerter. Følg med på de sociale medier for at se, hvilke arrangementer der har Collector Tickets.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Valby Hallen

Valby Hallen

Vigtig information

Collector Ticket

Til denne koncert er det muligt at købe Collector Ticket.
Læs mere under "Yderligere Information".