Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Jon Nørgaard

11 nov
2017
lør
21:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start ons, 21/12/16 10:00
Slut lør, 11/11/17 21:00

Information

Information

Dørene åbnes kl. 20.00

Kørestolspladser sælges som almindelige billetter - ledsager skal også købe billet.

Se mere på www.pdh.dk

Arrangør
PDH Music A/S, Dag Hammersjkölds Alle 42 G, 2100, København Ø, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    200,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Jon Nørgaard spiller 6 eksklusive shows i anledning af sit 15-års jubilæum i efteråret 2017

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

Et eskalerende misbrug og en plettet straffeattest gjorde, at de næste mange år af Jons liv blev uden fodfæste både personligt og professionelt. Dette så offentligheden dokumenteret i den prisvindende dokumentar “Solo" af Kasper Torsting, som udkom i foråret 2007; 5 år efter debuten.

Herefter har der været stille omkring Jon, som kun har sendt få udgivelser på gaden og haft endnu færre optrædener i offentligheden som soloartist. Glimtvist er Jon dukket op til overfladen som featureartist på udgivelser med artisterne KATO og Clemens samt med enkelte udgivelser i eget navn.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15-års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 6 eksklusive koncerter, hvoraf de 2 shows på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København blev udsolgt blot 3 dage efter billetsalgets start.

Grundet den enorme efterspørgsel er 4 ekstra koncerter offentliggjort og planen ser nu ud som følger:

10. november: Pavillonen, Grenaa
11. november: Train, Aarhus
24. november: Train, Aarhus (UDSOLGT)
25. november: Amager Bio, København (UDSOLGT)
1. december: Magasinet, Odense
2. december: Amager Bio, København

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange.

Jon udtaler: “Jeg har tænkt længe over, om jeg skulle gøre det og sætte disse shows i salg. Jeg har ikke optrådt i 100 år, og som menneske gør jeg aldrig noget halvt. At skulle tage ud og spille igen vil betyde, at jeg skal øve mig og i benhård træning, samt bruge tid og kræfter på at lave et fedt show, som folk vil gå smilende hjem fra. Det har jeg besluttet mig for at gøre og gå all in på at lave en aften, hvor publikum vil blive sendt tilbage i tiden til dengang, det hele startede.”

Var du en af dem, som købte albummet "This Side Up" og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, -sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul tilbage i 2002? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu