Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

NORAH JONES

15 jul
2017
lør
19:30
Udsolgt

Aldersbegrænsning 8+

Vesterbrogade 3 1630 København V

Salgsperiode:
Start tor, 08/12/16 10:00
Slut lør, 15/07/17 19:30

Information

Information

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Amerikanske Norah Jones er aktuel med sit sjette album, det jazzede 'Day Breaks'. Til juli vender hun tilbage til Danmark for at optræde i Tivolis Koncertsal.

'Day Breaks' lyder som en hjemkomst for Norah Jones. Det er hendes første soloalbum i næsten fem år, og det er præget af den stærkt jazzede og pianobaserede lyd, der kendetegnede hendes storsælgende debut, 'Come Away with Me'. Læs mere under "Yderligere information"

Dørene åbner 18.30

Se mere på
www.norahjones.com/
www.concerts.dk
www.facebook.com/icoconcerts

Arrangør
ICO ApS, Rosenborggade, 1130, København K, Danmark

Maks. antal billetter 4
 • A

  550,00 DKK

 • B

  500,00 DKK

 • C

  455,00 DKK

 • D

  415,00 DKK

 • K

  280,00 DKK

 • F

  210,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Info

På pladen medvirker jazzkapaciteter som Wayne Shorter (saxofon), Brian Blade (trommer) og Lonnie Smith (keyboard), og ved udgivelsen i oktober blev det modtaget af meget rosende anmeldelser. Herhjemme med 5 stjerner i Berlingske, JP og GAFFA, der skrev:

"Albummet har den kunstneriske kant og den formidlingsmæssige autenticitet, der så ofte har manglet i sangerindens bagkatalog – 'Day Breaks' er af samme grund hendes hidtil bedste".

I det nye år tager Norah Jones på verdensturné, som også inkluderer en sjælden optræden på dansk grund. Det bliver København og Tivolis Koncertsal, der danner ramme om julikoncerten med den 37-årige sangerinde fra Texas.

Jones – der er datter af Ravi Shankar – blev en sensation, da hendes debut i 2002 solgte svimlende 26 millioner eksemplarer og inkasserede hende hele fem Grammyer. Siden har hvert af hendes efterfølgende album solgt i milliontal.