Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

KOMOS FESTIVAL - Folk and food in the garden - PARTOUT (16.+17. juni)

16 jun
2017
fre

Gothersgade 1123 København K

Salgsperiode:
Start tor, 10/11/16 10:00
Slut fre, 16/06/17 11:00

Information

Information

Komos bliver en tilbagevendende festival, som søger at fusionere mad og musik på en original måde. Med københavnerens udtalte interesse for mad og musik synes det oplagt at afholde en festival, hvor enestående mad og fantastiske musikoplevelser kombineres. Ordet "Komos" stammer fra det antikke Grækenland og betyder blandt andet "gilde", løsslupne, offentlige optog, sjov og ballade. Læs mere under "Yderligere information"

Se mere på
www.komos.dk/
www.facebook.com/icoconcerts
www.concerts.dk


Arrangør
ICO ApS, Rosenborggade, 1130, København K, Danmark

Maks. antal billetter 8
  • A

    695,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangememts Info

MUSIK
Med festivalens undertitel Folk and Food in the Garden er musikgenren slået fast. Mange af de bands som vi kender fra hitlisterne i dag, knytter stærke bånd til folk-musikken, en genre som ikke altid har fået den kredit, som den fortjener. Det ændres nu med Københavns helt egen folkfestival. Genren spænder vidt, og publikum vil kunne opleve både det traditionelle og det nye.

Det er håbet og ønsket at opbygge en mangfoldig festival, som appellerer til alle aldersgrupper, alle køn og alle samfundslag. Dette afspejles også i musikprogrammet, hvor alderen for de udøvende kunstnere spænder meget bredt. Komos ønsker at samle flere generationer igennem musik og madoplevelser.

Festivalen vil præsentere i alt 18 internationale og danske artister fra 2 scener.

FOOD
København er en af Europas største madmetropoler, og det skal kunne ses, mærkes og smages på festivalen. Komos har for at højne gæsternes madoplevelse indgået et samarbejde med Kødbyens Mad & Marked, som ikke bare er kendt for street food og god stemning i Kødbyen, men også har sørget for madoplevelser ud over det sædvanlige i mange andre konstellationer.

Maden på festivalen vil være forankret i nogle simple, men altafgørende principper: Råvarerne skal være lokale, økologien er vigtig, bæredygtighed er afgørende og kvalitet i øjenhøjde er fundamentalt.

Når det er sagt, er rammerne stort set frie og gæstens behov, vil være omdrejningspunktet. Gæsterne vil kunne hente en kurv fuld af lækkerier og overraskelser, nyde højkvalitets comfort food i græsset eller teste smagsløg og konsistenser under glødepærerne, når mørket falder på – Komos vil have det hele.


DE FØRSTE MUSIKNAVNE

Af de musiknavne, som vil udgøre Komos' line-up, ligger de tre første allerede nu fast:

PASSENGER
Passenger er engelske Mike Rosenbergs musikalske alias. Det har det været, siden hans band af samme navn gik i opløsning i 2009. Tidligere på året udsendte han "Young as the Morning Old as the Sea", og han har netop spillet udsolgt koncert i Store Vega. Albummet har affødt singlerne "Somebody's Love" og "Anywhere", i hvis musikvideo, man kan opleve Passenger optræde i Nyhavn. Til sommer er det ikke Nyhavn, men derimod Rosenborg, som Rosenberg lægger vejen forbi.

FOLKEKLUBBEN
Folkeklubben giver deres eneste københavnske koncert i 2017 – på Komos. De udsendte i august deres tredje album ”Slå flint!” – en plade, der røg direkte ind i toppen af de danske hitlister og som fuldender trilogien, der startede med "Nye tider" i 2013 og "Danmarksfilm" i 2014. Folkeklubben er tidens vel nok førende folk-rockband herhjemme, og med 600 koncerter rundt i landet over de seneste år er de mildt sagt et erfarent liveband, som nok skal levere varen på Komos.

FLOGGING MOLLY
Irske Dave Kings band, Flogging Molly, har base i Los Angeles, men gruppens keltisk inspirerede folk-rock tager afsæt hans hjemlands folkemusikalske tradition. Flogging Molly fører stolt den traditionen videre efter legendariske The Pogues, og de spiller, som var det St. Patrick’s Day hver dag. Deres koncert bliver med garanti en af de største fester på den første udgave af Komos Festival.

Flere navne vil løbende blive offentliggjort...

Tilkøb Picnic-kurve

Vælg mellem kød, fisk eller veggie. Alle kurve fungerer fint som både frokost og aftenmåltid.
Picnickurve kan købes til minimum 2 personer. I alle kurve er bestik og service, tæppe eller dug.

Pris for picnickurv til 2 personer: kr 200,- + gebyr
Bemærk venligst at der skal betales depositum 200 kr. ved udlevering af picnickurv.
Alt ikke forgængeligt indhold i kurven, dvs. kurv, tæppe, service mv. skal leveres tilbage.

Kød option:
2 slags skinke, to slags tyndtskåret pølse, rilette lavet på gris med purløg, cornichoner og grov sennep.

Fisk option:
Røget laks, ceviche på kulmule med koriander, forårsløg og ristet sesamfrø. Brandade på torsk og kartoffel.

Grønt option:

Radiser, agurk, blegselleri, små gulerødder, små dadeltomater og fennikel. Alt skæres i passende og mundrette bider.

Brød, aioli, to stk. fast ost og to stk. fyldt chokolade er inkluderet i alle tre picnickurve.

Tilkøb Menu

Eksklusive dining-menuer: Det klassiske, det italienske og det nordiske i nye klæder
Ønsker man at spise ved bord, kan der vælges mellem tre eksklusive dining-menuer, som nogle af Københavns bedste restauranter står bag nemlig Palægade, Chichetti og LaLaLa.

Menu 1: Palægade – overdådigt smørrebrød
Hønsesalat med bacon.
Roastbeef med hjemmerørt remoulade .
En snaps lavet på indonesisk lang peber.
Pris kr. 245, -

Menu 2: Cicchetti – italienske lækkerier
8 forskellige antipasti tilpasset sæsonens råvarer i Cicchettis vanlige høje kvalitet. Menuen indeholder bl.a. beder, crostino, polpette, ansjoser, arancino, burrata m.m.
Et glas bobler.
Pris kr. 285,-

Menu 3: LaLaLa -rustikt og fransk
En starter som er en mindre snack fra det franske landkøkken.
Forret - fransk i det grønne.
Hovedret - kød eller fisk med årstidens tilbehør.
Dessert - sommerfrugt og chokolade.
Et glas bobler.
Kr. 325,-

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu