Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Marilyn Manson

15 nov
2017
ons
20:00

Allégade 2 3000 Helsingør

Salgsperiode:
Start fre, 19/05/17 09:00
Slut ons, 15/11/17 20:00

Information

Information

Koncert med Marilyn Manson på Kulturværftet, Hal 14 den 15. november

Ståpladser

Garderobe
Du kan opbevare frakker, tasker m.m. i vores bemandede garderobe, pris 20 kr. Garderoben er et tilbud og du kan betale kontant eller med MobilePay på dagen.
Bemærk at store tasker ikke må medbringes i salen. Derudover må flg. heller ikke medbringes: Professionelle kameraer, audio- eller videooptagere. Lasere, lys eller lommelygter. Våben af enhver art eller genstande, som kan bruges som våben (fx. knive, strømpistoler, morgenstjerner, kæder, glasgenstande og lign.)

Handicap med ledsager
Kørestolsbrugere/handicap er inkl. ledsager og skal købes via Ticketmaster Danmark på tlf. 70156565.
Ledsager skal kunne fremvise gyldigt ledsagerbevis ved indgangen. Til koncerten vil der være podie tilgængeligt for 10 kørestole.

Læs mere på www.kuto.dk

Arrangør
Kulturværftet, Allegade 2, 3000, Helsingør, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    525,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Marilyn Manson - eneste koncert i Danmark

Marilyn Manson har annonceret en stor Europa-turné inklusiv koncert på Kulturværftet i Hal 14 onsdag den 15. november 2017. Nyheden om touren kommer ikonets forestående studie-album i forkøbet. En udgivelse, som Mansons fans har set frem til, og som ventes udgivet af Loma Vista Recordings/Caroline International senere på året.

Mere info på www.kuto.dk

Collector Ticket

Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Ticketmaster Danmarks Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.

Collector Ticket er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd. En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.

Ticketmaster Danmarks Collector Ticket mulighed vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx festivaler og store koncerter. Følg med på Ticketmaster.dk og de sociale medier for at se, hvilke arrangementer der har Collector Ticket.

God fornøjelse!

Bemærk: det endelige billede på billetten kan variere fra det billede, der vises på ticketmaster.dk. Din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere. Hvis du køber Platinum-billetter får du automatisk billetterne som Collector Ticket.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Vigtig information

Collector Ticket

Til denne forestilling er det muligt at købe Collector Ticket. Læs mere under Yderligere Information. Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere.