Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Mick Øgendahl's FEST - Ekstra show

29 apr
2017
lør
21:30

Østergade 37 7400 Herning

Salgsperiode:
Start ons, 02/11/16 09:30
Slut lør, 29/04/17 21:30

Information

Information

Mick Øgendahl inviterer til FEST i nyt one-man show

Dørene åbner 30 minutter før showstart.
Der er ingen pause i showet.

Kørestolspladser er ink. ledsager og købes igennem Ticketmasters Servicecenter på tlf. 7015 6565 eller via spillestedets billetkontor.

Showet anbefales ikke til unge under 15 år.

Nyd en lækker buffet eller burger menu i vores Restaurant Teaterkælderen.
Kontakt Restaurant Teaterkælderen for bestilling på tlf: 9926 9927.

Se mere på
Mick Øgendahls hjemmeside

Arrangør
ICO Management & Touring ApS, Rosenborggade 1A, 1130, København K, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    345,00-583,00 DKK

  • Kørestol inkl. ledsager

    345,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info


Mick Øgendahl inviterer til FEST i nyt one-man show

Til efteråret 2016 drager en af Danmarks absolut sjoveste komikere på omfattende Danmarksturné med sit nye one-man show, 'Mick Øgendahl's FEST'.
Fire år er der gået, siden Mick Øgendahl sidst var rundt på de danske scener. Tiden har han brugt på at skrive på sit nye show og på at spille hovedrollen i den populære tv-serie, 'Tomgang'. En tur på psykiatrisk afdeling blev det dog også til, og Mick Øgendahl konstaterer nu med et lille ironisk smil: "Ikke alt var lige sjovt. Men DÉT bliver det nu!".
Det bliver uden tvivl et morsomt gensyn, når det jordbundne multitalent fra Falster endelig er tilbage med 'Mick Øgendahl's FEST', som bliver det sjette i rækken af hans sprudlende one-man shows.
Om det kommende festtema fortæller Mick med stor entusiasme og et glimt i øjet:
"Det er et show om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu. At skide højt og flot på, hvad andre synes er fint, og hvad der er god smag. Udover det så bliver det et show, hvor jeg både ser indad og udad. Jeg har måttet konstatere, at verden, inklusive mig selv, har hovedet i egen røv.

Vi synes selv, vi er de fedeste og render rundt i vores egen Nebula-tåge. Vi skræpper skråsikkert op med opdateringer på diverse sociale medier med hele og halve sandheder. Dem, der råber højest, er dem, der bliver hørt, og medierne æder det hele råt - fordi de gerne vil være først med det sidste.

I bund og grund er det et show, hvor essensen er: 'Fuck mig og den høje hest, jeg kom ridende ind på'. Et show, hvor jeg ikke påberåber mig sandheden, men blot ønsker at betragte det hele lidt udefra. Lyder det højpandet? Det er det IKKE! Det bliver en fest, hvor alle er inviteret, OG INGEN - INGEN! - er for grimme til at blive lukket ind".

Oplev Mick Øgendahl live, når han bader lystigt rundt i egen andedam på distancen 100 meter fri. Tag din glade badehætte på, når Mick inviterer til FEST i hele landet.