Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

JIM NORTON - live

29 maj
2017
man
20:00

Aldersbegrænsning 8+

Nyropsgade 39-41 1602 København V

Salgsperiode:
Start fre, 17/03/17 10:00
Slut man, 29/05/17 20:00

Information

Information

Læs mere under "Yderligere Information

Dørene åbner 19.00

Se mere på
http://jimnorton.com
http://jimnorton.com
www.facebook.com/AcomicSoul
www.concerts.dk
www.facebook.com/icoconcerts

Arrangør
ICO ApS, Rosenborggade, 1130, København K, Danmark

Maks. antal billetter 8
  • A

    335,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Hudløst ærlige Jim Norton kommer for første gang til Danmark. Den amerikanske komiker – der blandt andet kan skrive forfatter og skuespiller på cv’et – er kendt for aldrig at være bange for at tale lige ud af posen og dele ud af sine livserfaringer.

James Joseph "Jim" Norton Jr. voksede op i New Jersey. Hans kærlighed til stand-up opstod, da han var helt ung og lyttede til de comedy-plader, som moderen købte me hjem. Efter at have hørt legender som Richard Pryor, George Carlin, Woody Allen og Robert Klein, besluttede Norton allerede som 12-årig, at han ville være komiker.

Norton har optrådt med stand-up siden han som 21-årig debuterede på en bare i hjemstaten til en open mic-event. Siden har han optrådt i talrige tv-shows og haft gæsteroller i blandet andet "Louie" (Louis CK) og "Inside Amy Schumer".

Jim Norton har udgivet fire comedyalbums og lagt navn til seks tv-specials, senest 2015's "Contextually Inadequate". Herudover har han skrevet bøgerne "Happy Endings: Tales of a Meaty-Breasted Zilch" og "I Hate Your Guts" – begge har brugerkarakter 4,5/5 på Amazon.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu