Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Musikkens Miks

16 jun
2017
fre
20:00

Musikkens Plads 1 9000 Aalborg

Salgsperiode:
Start fre, 24/03/17 10:00
Slut fre, 16/06/17 20:00

Information

Information

Arrangør: Musikkens Hus

Koncertsalen - Dørene åbnes kl. 19.30

Kørestolspladser er inkl. gratis ledsager og sælges via Musikkens Hus på tlf. 6020 3000.

Læs mere på musikkenshus.dk

Koncertsalen

Arrangør
Musikkens Hus Aalborg, Musikkens Plads 1, 9000, Aalborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    350,00 DKK

  • B

    350,00 DKK

  • C

    300,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangementsinformation

Musikkens Miks
Med Mads Langer, Eivør, SAVEUS og Aalborg Symfoniorkester

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve publikums-darlingen Mads Langer, eventyrlige Eivør og fremadstormende Martin Hedegaard fra SAVEUS i et helt nyt musikalsk univers, når de med Aalborg Symfoniorkester i ryggen optræder med egne og helt nye værker.

Konceptet Musikkens Miks
Det er fjerde gang, Musikkens Hus inviterer nogle af de bedste kunstnere fra den rytmiske scene til at optræde med et komplet symfoniorkester. I april 2014 var Tim Christensen, Jonas Petersen og Silas Bjerregaard aftenens hovedpersoner, da de sammen med Aalborg Symfoniorkester væltede salen i den første udgave af Musikkens Miks. Siden da har Oh Land, Søren Huss og Ida Gard samt Simon Kvamm, Peter Sommer og Karl William taget udfordringen op. Nu gælder det altså Mads Langer, Eivør og SAVEUS.

Glæd dig til at høre de tre musikere fremføre en række af deres bedste sange, som til lejligheden er arrangeret for symfoniorkestret. Som bonus komponerer de hver et nyt værk, inspireret af egne musikalske lydbilleder, men designet til fremførsel af Aalborg Symfoniorkester. Værkerne får urpremiere ved koncerten i Musikkens Hus.

Om Mads Langer
Mads Langer har været aktuel og toppet hitlisterne utallige gange, siden han debuterede med "Attention Please" tilbage i 2006. “Fact-Fiction” og “Heartquake” kan vi udenad, og Langers version af Olives megahit “You’re Not Alone” giver stadig genlyd i både ind- og udland.
Han blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han i 2012 medvirkede i “Toppen af Poppen” på TV2, hvor han sang nummeret “Overgi’r mig langsomt” for Sanne Salomonsen, som han selv har komponeret til hende.

Om Eivør
Færøske Eivør Palsdottir er en unik vokalist, instrumentalist og sangskriver, med en stemme af udsædvanlig skønhed og kraft. Med rod i en færøsk tone, bevæger hun sig
ubesværet gennem mange genrer. Hun har været nomineret til et hav af priser i
og udenfor Danmark, senest DMA JAZZ 2016, hvor hun vandt årets bedste vokaludgivelse.

Om SAVEUS
Han blev kendt som hele Danmarks Martin, da han i 2008 vandt det populære tv-program X Factor på DR1. I næsten otte år var han væk fra mikrofonen, ind til han i 2015 tog publikum med storm
ved P3 Guld, hvor han trådte ud af mørket og ind i rampelyset med en helt ny og fængende lyd. Den aften kickstartede Martins helt eget enmandsprojekt SAVEUS. Dagen efter kunne SAVEUS melde udsolgte koncerter landet over, og singlen ”Levitate Me” lå nummer ét på iTunes og blev hurtigt ét af mest afspillede numre på Spotify herhjemme.