Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Spoon (US)

24 jun
2017
lør
21:00

Øresundsvej 6 2300 København S

Salgsperiode:
Start fre, 03/03/17 10:00
Slut lør, 24/06/17 21:00

Information

Information

Unr. ståpladser

Rest. bill. sælges v/indgangen

Dørene åbnes kl. 20:00

Salget via BILLETnet stopper på dagen kl. 21:00

Læs mere

Arrangør
Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300, København S, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    220,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Rolling Stone har kaldt Spoon “one of the most consistently great bands in indie rock”, men de laver ikke plader der lyder specielt ”indie”, da de ikke er specielt underspillede, men hverken postpunk- eller klassisk-rocketiketten passer specielt godt på dem. De har med andre ord fundet deres egen plet i solen, der både har faste rytmer, dansabel guitar og æteriske synthpopflader.
Bandet blev dannet i 1993 i Texas af sanger/guitarist Britt Daniel og trommeslager Jim Eno. Derudover er bandet Rob Pope og Axel Fischel på henholdsvis bas/keys og guitar/keys.
Albumdebuten var i 1996 med ’Telephono’, og til dato har de otte studieudgivelser bag sig, hvor ’Gimme Fiction’ fra 2005 og ’Ga Ga Ga Ga Ga’ fra 2007 begge nåede et førsteplads på den amerikanske indie-chart.

I marts udkommer deres niende studiealbum der bærer titlen ’Hot Thoughts’, og med det vil de sammen med producer Dave Fridmann afsøge nye veje, blandt andet med “crafted multidimensional jams that showcase textured guitar riffs, warm keyboards, oddball studio effects, and Daniel’s sandpaper-rough croon.”

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu