Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

SAGA - 40th Anniversary - The Final Chapter Tour 2017 - FÅ BILLETTER

20 nov
2017
man
20:00
Ingen ledige billetter

Aldersbegrænsning 8+

Øresundsvej 6 2300 København S

Salgsperiode:
Start ons, 05/04/17 10:00
Slut man, 20/11/17 19:00

Information

Information

Det canadiske rockband Saga fejrer i år 40 års jubilæum og tager samtidig på afskedsturné. Heldigvis inklusiv en dato i Amager Bio, hvor bandet altså giver dets allersidste danske koncert.

Sagas forsanger Michael Sadler meddelte i januar, at bandmedlemmerne ville gå hvert til sit, og at 2017 bliver deres sidste år sammen. Derfor er det også sidste gang, at man i november får mulighed for at opleve Saga optræde i Danmark. Læs mere under "Yderligere information"

Dørene åbner 19.00

Se mere på
www.sagaontour.ca/
www.concerts.dk
www.facebook.com/icoconcerts
www.amagerbio.dk

Arrangør
ICO ApS, Rosenborggade, 1130, København K, Danmark

Maks. antal billetter 8
  • A

    365,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Info

Saga blev dannet i 1977 af brødrene Jim Crichton og Ian Crichton, der hurtigt rekrutterede den walisisk fødte sanger, Michael Sadler. Bortset fra et kortvarigt exit fra 2007 til 2011 har han altid stået i front for bandet med sin karismatisk følelses- og storladne røst.

Kvintetten har, siden debutpladen udkom i 1978, udgivet 21 albums, deres seneste skud på stammen var ”Sagacity”, som udkom i 2014. Bandet har i løbet af karrieren solgt imponerende otte millioner albums på verdensplan.

Tidligt i karrieren – i 1981 – var Saga hovednavn på Roskilde Festival, hvor de spillede på den historiske orange Canopy-scene, og i dag er de efterhånden stamgæster i københavnske Amager Bio, hvor de har givet en lang række fantastiske koncerter.

Men ved udgangen af dette år er Saga altså en saga blot, så du skal skynde dig, hvis du vil være sikker på at opleve canadierne en sidste gang. Sidst Saga var i Amager Bio, var der nemlig udsolgt!