Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Jacob Collier (UK)

17 jul
2017
man
20:00

Øresundsvej 6 2300 København S

Salgsperiode:
Start tor, 16/02/17 12:00
Slut man, 17/07/17 20:00

Information

Information

Unr. siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00

Læs mere

Arrangør
Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300, København S, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    320,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Jacob Collier regnes som en af verdens mest innovative og håbefulde, unge jazzmusikere. Han har netop vundet hele to Grammy’er for ”Best Arrangement, Instrumental or A Cappella” og ”Best Arrangement, Instruments and Vocals”

Med base i London, og vokset op i en musikerfamilie, er Jacob Collier blevet inspireret af mange forskellige strømninger i musikken – jazz, a cappella, groove, folk, trip-hop, klassisk, latin, gospel og soul – og samlet det til sin egen, kreative verden.

Med et særligt talent for de sociale medier har han indtaget Youtube med sine multifaceterede videoer, hvor han synger alle stemmer, spiller alle instrumenter og visualiserer energien. Det er blevet lidt af et varemærke for ham. Siden 2011 har hans Youtube-kanal fået mere end 250.000 følgere og 10 mio. views. Han har med det virale hit, Stevie Wonder klassikeren ’Don’t You Worry ’Bout A Thing’, vagt interesse hos blandt andre Quincy Jones, Herbie Hancock, Pat Metheny, Chick Corea, Steve Vai og Take 6.

Collier har sammen med Massachusetts Institute of Technology (MIT) udviklet en platform, så han live kan fremføre sit one-man, multiinstrumentelle og multivisuelle show. Han debuterede med det til Montreux Jazz Festival i 2015, hvor han åbnede for Herbie Hancock og Chick Corea, og har siden taget på turné med formatet.

Talentet har givet ham mulighed for at arbejde med toporkestre verden over, eksempelvis har han været med på Snarky Puppys ’Family Dinner Vol. 2’. Jacob deltog også Beats by Dre’s Ruby World Cup “The Game Starts Here” tv- og onlinekampagne, hvor han arrangerede og indspillede ’Jerusalem’, der var reklamespottets soundtrack.

I sommeren udkom Jacob Colliers debutalbum, ’In My Room’. Albummet blev nr. 1 på iTunes’ Jazzlister i 23 lande. Det ramte også en førsteplads på Billboards Contemporary Jazz Album chart.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu