Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

SEMINO ROSSI - Die Tournee 2018

21 apr
2018
lør
20:00

Europa Plads 4 9000 Aalborg

Salgsperiode:
Start fre, 24/03/17 12:00
Slut lør, 21/04/18 20:00

Information

Information

Ønsker du at købe en kulturpakke (koncert inkl. spisning og overnatning), bedes du rette henvendelse til Scandic Aalborg City på tlf. 70 12 51 51, Phønix Hotel Aalborg på tlf. 98 12 00 11 eller til Comwell Hvide Hus Aalborg på tlf. 98 13 84 00.
Kørestolspladser: Kontakt Aalborg Kongres & Kultur Center på tlf.: 9935 5566
Læs mere her

Arrangør
Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000, Aalborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
 • A

  600,00 DKK

 • B

  575,00 DKK

 • C

  545,00 DKK

 • D

  505,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Collector Ticket

Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Ticketmaster Danmarks Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.

Collector Ticket er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd. En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.

Ticketmaster Danmarks Collector Ticket mulighed vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx festivaler og store koncerter. Følg med på Ticketmaster.dk og de sociale medier for at se, hvilke arrangementer der har Collector Ticket.

God fornøjelse!

Bemærk: det endelige billede på billetten kan variere fra det billede, der vises på ticketmaster.dk. Din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere. Hvis du køber Platinum-billetter får du automatisk billetterne som Collector Ticket.

Vigtig information

Collector Ticket

Til denne forestilling er det muligt at købe Collector Ticket. Læs mere under Yderligere Information. Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere.