Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

KVINFO inviterer: 8. Marts i VEGA

08 mar
2017
ons
19:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 20/01/17 13:00
Slut ons, 08/03/17 19:00

Information

Information

**PÅ PLAKATEN: BARBARA MOLEKO, DITTE & LOUISE, KATINKA, SHERIN KHANKAN, KARINA WILLUMSEN, MENDOZA M.FL...**

For tredje år i træk fejrer KVINFO Kvindernes Internationale Kampdag med et brag af en fest i VEGA. En stor del af aftenens fantastiske program er allerede på plads, og der er masser at glæde sig til.

Ditte Hansen & Louise Mieritz kommer (med 5 velfortjente Robert-nomineringer i bagagen!) og giver os en feministisk opsang.

Kvindelige musikere - og manglen på samme - er noget der flittigt debatteres. Vi er så heldige, at KATINKA har sagt ja til at spille for os alle, og det bliver ikke mindre godt, af at hun lige har modtaget årets Steppeulv som Årets Håb.

Mendoza er en anden ener i dansk musik, der virkelig kan tænde op under festen. Og bag de dansable rytmer gemmer der sig nogle kradse og tankevækkende tekster.

Vi er også vildt glade for, at den fantastiske Barbara Moleko kommer og optræder med sin skæve, poppede r&b og særegne stemme. Hendes foreløbig to album er blevet begejstret modtaget både blandt anmelderne og på hitlisterne, og debutalbummet høstede nomineringer til både DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards.

De to knivskarpe sociologer Christoph Ellersgaard og Anton Grau Larsen har tidligere trukket fulde huse til deres arrangementer om Danmarks magtelite. I anledning af kampdagen kaster de et skarpt - og vigtigt! - blik på magt og køn.

Det er også - omend på en helt anden måde - Sherin Khankans ærinde. Både som debattør, som medinitiativtager til Exitcirklen, et netværk for kvinder udsat for psykisk vold og social kontrol, og ikke mindst som kvindelig imam og hovedkraften bag Danmarks første kvindemoske, Mariam-moskéen, har hun udfordret både religiøse mørkemænd og nationalistiske ditto.

Og så er det selvfølgeligt uundgåeligt at vi igen inviterer musiker og satiriker Karina Willumsen - aka Kvinden Uden Ære og Moral. Først lagde hun det feministiske miljø ned, og siden en god del af resten af Danmark. Ikke mindst kærlighedssangene til Joachim B. Olsen og Ole Birk Olesen har vakt glæde.

Værten, der skal holde sammen på alle trådene, er knivskarpe Sandie Westh. Udover at vende plader i DRs P7 Mix, styrer hun Twitter med stor humor og masser af selvironi. Senest har Sandie Westh også engageret sig personligt og modigt i debatten om mediernes måde at omtale partnerdrab. Med det resultat, at DR rent faktisk har ændret sin praksis.

Efterfesten afholdes endnu engang i Ideal Bar, og denne gang er det Lucia Odoom, der står for musikken.

Og programmet er langt fra færdigt, så hold øje med KVINFOs facebookside, hvor vi løbende melder ud.

Køb billetten nu, hvis du vil være sikker på at komme med – sidste år gik mange forgæves.

Vi glæder os til at se jer!

Aftenen er støttet med bidrag fra DJØF, Dansk Magisterforening og oplysningsmidler fra Det Arabiske Initiativ.

Vi opdaterer løbende programmet. Følg med HER

Ståpladser.
Dørene åbnes kl. 18:00.
Varighed: 3 timer inkl. pause.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Læs mere om arrangementet på www.kvinfo.dk

Arrangør
KVINFO center for information om kvinde og kønsforskelle, Chr. Brygge 3, 1219, København K, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    175,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 50