Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Elton John

15 jun
2017
tor
20:00

Kærvej 48 6400 Sønderborg

Salgsperiode:
Start ons, 16/11/16 10:00
Slut tor, 15/06/17 20:00

Information

Information

Ståpladser

Dørene åbnes ca. kl. 19.00

Kørestolspladser sælges som alm. pladser

Læs mere på www.kulturisyd.dk

Arrangør
Kultur i Syd, Ringridervej 89, 6400, Sønderborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    700,00-1700,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Det var lidt af en sensation, da Kultur i Syd i 2012 bød på koncert med Elton John i Augustenborg Slotspark. Nu kommer han igen, og denne gang lige i hjertet af Sønderborg, på den hyggelige amfiscene i Mølleparken, og det er den eneste koncert i Danmark i 2017.

Det er yderst sjældent en så relativt lille publikumsskare kan få lejlighed til at være alene med så stor en stjerne. Når Elton John ruller ind med sit store følge plejer han at samle begejstrede fans i titusindvis på store stadioner.

Sir Elton John er en af de allerstørste – et ikon blandt pop- og rockstjerner. Hele 69 guld- og platinplader har han præsteret og et samlet salg på over 250 millioner albums. Ingen solo artist er større end Elton, som nu har lovet at komme og underholde 5.000 glade sønderjyder i Mølleparken. Det er stort af ham, og det bliver en enestående oplevelse for publikum.

At man kan bryde igennem som popidol, når man har valgt et flygel som sit instrument, er ikke en selvfølge. For det er ikke nok, at man spiller fremragende. Man må også gøre sig bemærket på andre måder. Jerry Lee Lewis, som givetvis har inspireret Elton John, valgte at spille stående og at tage fødderne til hjælp, når der skulle bankes i tangenterne. Den unge Elton brugte andre og mere raffinerede metoder. Han gjorde sig bemærket via sine flamboyante outfits, sine briller og hatte og vandt derpå folks hjerter gennem sit talent, fænomenale kompositioner og en eminent sangstemme.
Som få andre inden for den benhårde musikbranche har Elton John formået at holde sig på toppen lige siden har brød igennem med Your Song i 1970. Kort efter væltede han hitlisterne med dobbelt albummet Goodbye Yellow Brick Road, som den dag i dag stadig står som noget af det ypperste inden for pop- og rockmusikken.
Som et resultat af Elton Johns store indsats gennem årene blev han i 1998 adlet. Året inden, da prinsesse Diana under tragiske omstændigheder døde, var det Elton John der fik æren af at dedikere en omskrevet version af Candle in the Wind til prinsesse Diana. Sangen blev fremført en enkelt gang under bisættelsen af en dybt berørt Elton John. Efterfølgende opnåede den et salg på mere end 33 millioner eksemplarer.
Også i nyere tid har Elton John bibeholdt sit høje musikalske niveau, og mange af hans hits er i dag blevet evergreens. Han er stadig aktiv i studiet og har netop udgivet sit 33. album, Wonderful Crazy Night, som også har givet navn til turneen, der bringer ham til Sønderborg den 15. juni.

Med i sit band har Elton John trommeslageren Nigel Olsson, som også var med i Eltons første band. Dertil Kim Bullard på keyboard, John Mahon på percussion, Matt Bisonette på bas og Davey Jonstone, som har været Eltons guitarist lige siden 1971.
Billetsalget starter onsdag den 16. november kl. 10:00 på Ticketmaster, og køber man billet til Elton John, kan man samtidig købe partoutkortet til Rock i Mølleparken 2017 lidt billigere. En samkøbsrabat på 100 kr. udløses, hvis man samtidig med købet af en Elton John billet køber et partoutkort.


FAKTA - Praktiske oplysninger – ELTON JOHN med band

Dato og sted:
15. juni 2017 kl. 20:00 Mølleparken i Sønderborg

Billetsalg:
Ticketmaster.dk, tel. 7015 6565 samt salgsstederne fra den 16. nov. 2016 kl. 10:00

Billetpris:
Standard: 700 kr. Ståplads.
VIP: 1.700 kr. Ståplads i aflukket område, VIP middag ”Det glade vanvid”, og fri bar med øl, vin og vand under middagen og koncerten.

Presse:
Officielle fotos vil kunne downloades fra kulturisyd.dk/presse

Arrangør:
Kulturpartneren i samarbejde med Kultur i Syd og Live Nation

Parkering:
Se www.kulturisyd.dk

Presse kontakt:
Event manager Jes Johansen, tlf. 4034 4873 jes@kulturisyd.dk

Links:
kulturisyd.dk facebook.com/kulturisyd

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Vigtig information

Bemærk:

Nu kan du helt ekstraordinært i forbindelse med køb af billetter til Elton John i Mølleparken, tilkøbe partoutbillet til Rock Mølleparken med en rabat på kr. 100,- pr. stk.
NB: Rabatten udbydes kun i forbindelse med køb af billetter til Elton John